Haberler

TBMM Başkanı Çiçek Çek Cumhuriyetinde

Güncelleme:

TBMM Başkanı Çiçek, Çek Cumhuriyetindeki temasları kapsamında, Temsilciler Meclisi Başkanı Hamacek ve Çek Cumhuriyeti Başbakanı Sobotka ile ayrı ayrı görüştü.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çek Cumhuriyeti'ndeki temasları kapsamında, Temsilciler Meclisi Başkanı Jan Hamacek ve Çek Cumhuriyeti Başbakanı Bohuslav Sobotka ile ayrı ayrı görüştü.

Çiçek, Çek Cumhuriyeti, Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Yahudi Kongresi tarafından "BM Uluslararası Yahudi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü" vesilesiyle düzenlenen "Dördüncü Uluslararası 'Bırak Halkım Yaşasın' Forumu"na katılmak üzere geldiği Prag'da, önce Çek Cumhuriyeti Temsilciler Meclisi Başkanı Jan Hamacek ile görüştü.

Çiçek ve beraberindeki heyet, daha sonra Başbakanlık binasına geçerek Çek Cumhuriyeti Başbakanı Bohuslav Sobotka ile bir araya geldi.

Forumun açılışına katılacak Çiçek, daha sonra Çek Cumhuriyeti Senato Başkanı Milan Stech ile görüşecek. Forum kapsamında düzenlenen "Siyasetçilerin Rolü" başlıklı panelde bir konuşma yapacak Çiçek, daha sonra burada bir basın toplantısı düzenleyecek. - Viyana

Kaynak: AA / Güncel

Çek Cumhuriyeti Cemil Çiçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title