Haberler

Tayyar'dan Tartışma Yaratan Görüntülere İlginç Yorum

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Şırnak'ta ölen bir kişinin cesedinin polis zırhlı aracında sürüklenmesiyle ilgili ilginç bir yorum yaptı.

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik'in kayınbiraderi Hacı Lokman Birlik, polisin hendekleri kapatma gerekçesiyle düzenlediği operasyonda çıkan çatışmada öldürüldü. Birlik'in cesedinin polis aracının arkasına bağlanarak metrelerce sürüklendiğini gösteren fotoğraf Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Fotoğrafı Twitter adresinden paylaşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bu fotoğrafa iyi bakın. Önceki gün Şırnak'ta çekildi. Kimse unutmasın, biz unutmayacağız çünkü." dedi.

TAYYAR PARALEL YAPIYI SUÇLADI

Konuyla ilgili en ilginç yorum ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. Meydan gazetesinin konuyla ilgili yaptığı haberin fotoğrafını paylaşan Tayyar, "KCK'da kelepçeli fotoyla çözüm sürecini baltalayan paralel yapı, şimdi ceset kumpasıyla operasyonları gölgeliyor." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada İçişleri Bakanlığı yazılı açıklama yaparak sosyal medyaya yansıyan ve Şırnak'ta yaşandığı iddia edilen hadiseyle ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

İddiaların tüm boyutlarıyla araştırılacağı kaydedilen açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir hukuk devletidir. Terörle mücadelemiz hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde kararlılıkla sürdürülecektir" ifadesine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şamil Tayyar Leyla Birlik Ak Parti Şırnak Güncel Haberler

500

Yorumlar (61)

kürt oglu:

Kimse bize kurt kardesim demesin kurt diyeceksen cizreden roboskiden bahsedeceksin bu fotorafin hesabini kimverecek nahlet olsun boyle zihniyete

58
70
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

BU DAHA BAŞLANGIC

yanıt5
yanıt4
zeynep:

Dur daha bu biiir

yanıt10
yanıt8
Barış olsun yeter artık Mobil-IOS:

Kım yaptıysa Allah'da onlara yapsın

51
68
yanıtYanıtla
serhat:

boş adamsın Tayyar, tayyare oldun uçuyorsun:)))))))

52
10
yanıtYanıtla
Yalan yalan yalanMobil-IOS:

Yalan yalan yalan. Uydurma ve yalan bir resim. Gerçek bile olsa, bu sadece bir veya birkaç kişinin yanlış işi olur, devlet siyaseti değildir.

34
24
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

ellerine sağlık polisin

45
12
yanıtYanıtla
Ercan Türk:

yetmez!!! tank namlusuna gerin bunları

37
18
yanıtYanıtla
vatandas:

Nahlet olsun akpyede operas yonlarinada terorist diye halki cezalandiriyor

29
26
yanıtYanıtla
aksarayli:

Gebersin hepsi

28
22
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title