Haberler

Tayland'da dilendirilen fil sahibini ezerek öldürdü

Güncelleme:

Tayland'da yiyecek ve para dilenmek için kullanılan fil, aniden tedirginleşerek sahibini ezdi. Talihsiz adam, olay yerinde can verdi.

Tayland'da yiyecek ve para dilenmek için kullanılan bir fil, sahibini ezerek öldürdü. The Straits Times'ın haberine göre, Facebook sosyal medya platformunda yayımlanan videoda, Tayland'ın kuzeyindeki Nakhon Sawan eyaletinde bir filin sahibini ezerek öldürdüğü anlar görüntülendi.

FİLİ PARA VE YİYECEK DİLENMEK İÇİN KULLANIYORMUŞ

Videoyu kaydeden Nattaphak Piluek, yerel basına yaptığı açıklamada, filin sahibi tarafından para ve yiyecek dilenmek için kullanıldığını belirtti. Piluek, olay anında filin aniden tedirginleştiğini ve sahibine saldırdığını ifade etti.

Diğer bir tanık Tippawan Kawiwon da filin yavrusunun elinden alındığını hissettiği için sahibine saldırdığını öne sürdü.

Mahaphot Kurtarma ve Afet Yardım Derneği Başkanı Kamrai Mokkasak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, filin sahibinin göğsüne basarak ciğerlerinin çökmesine neden olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Tayland Hayvanlar Olaylar Güvenlik Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Zaky:

Insanoglu… hafif guc hissetmeye gorsun, ya hayvanin ya diger insanlarin tepesine biner..

17
0
yanıtYanıtla
GAMZE :

Kim bilir ne eziyet ettiler o hayvana. Adaletin nereden işleyeceği hiç belli olmuyor işte....

12
0
yanıtYanıtla
Mehmet Can Şenel:

talihsiz adam mı? yaw fili dilendiren adam nasıl talihsiz oluyor? iyi olmuş hak etmiş..

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title