Haberler

Taşlıçay'da Silahlı Kavga: 10 Yaralı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde 3 aile arasında çıkan silahlı kavgada 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde 3 aile arasında çıkan silahlı kavgada 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Taşlıçay'a bağlı Yukarı Düzmeydan ile Yeltepe köyünün Gümüşlü mezrasında oturan Kaya, Güneş ve Kaynak ailelerinin bireyleri arasında, her iki köyün arasında kalan tarlada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Sait Kaya (29), Mehmet Zeki Kaya

(30), Mustafa Kaya (39), İhsan Güneş, İsmail Kaynak, Nimetullah Güneş, Selahattin Güneş, Halis Kaynak, Rıfat Güneş ile Muhlis Kaynak silahla yaralandı.

Ağrı Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan Nimetullah Güneş ile Muhlis Kaynak, durumlarının ağır olması üzerine Erzurum'a sevk edildi.

Taşlıçay Kaymakamı Murat Zedeleroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, silahlı kavganın arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

Olayın kontrol altına alınması için Ağrı'dan takviye güvenlik ekipleri istediklerini belirten Zedeleroğlu, "Yaralıların tümü Ağrı'ya sevk edildi. Olayın ardından güvenlik güçlerimiz her iki köy ile hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı. Herhangi bir gözaltı yok. Olayla ilgili tahkikatımız devam ediyor. Şu an her şey kontrolümüz altında"diye konuştu.

Muhabir: Fethullah Yaman - Emrah Kocabey - Hüseyin Yıldız / Hasan Özkal

Yayıncı: Murat Taydaş - AĞRI

Kaynak: AA / Güncel

İhsan Güneş Sait Kaya Taşlıçay Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title