Haberler

Tartışmalarıyla tanıdığımız Hakan Bayrakçı canlı yayında piyano çaldı

Güncelleme:

Daha önce girdiği şiddetli tartışmalar ile tanıdığımız kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı canlı yayında piyano çaldı. Bayrakçı'nın kısa resitali izleyenleri mest etti.

Sonar Araştırma Şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı dün katıldığı CNN Türk canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

PİYANONUN BAŞINA GEÇTİ

Semiha Şahin'in sunduğu 'CNN Türk Masası' adlı programda 2020 yılında yaşananlar tartışılırken, programın geleneği haline gelen 'Edebiyat molası' bölümünde Hakan Bayrakçı piyanonun başına oturdu.

KISA BİR PERFORMANS SERGİLEDİ

Bayrakçı 2020'nin son programında yeni yıla saatler kala izleyenlere kısa bir piyano resitali sundu. Bayrakçı'nın performansı sosyal medyada da konuşuldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hakan Bayrakçı Edebiyat Sonar Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Memoli:

Bu adam çok zeki biri. Stüdyodakilerin seviyesine iniyor beyin olarak yoksa anlayamıyorlar. Hele Metin özkan var iki kelime ile yazar olmuş aklınca. O hiç anlamıyor. Bu memleket zeki ama siyasete olmayan insanların ülkesi. Ağzı laf yapanlar politikacı bizde proje planı olan değil.

5
1
yanıtYanıtla
alkatraz kuşcusu:

Fransız Koleji''nde okuduğu nasıl da belli oluyor piyano çalıyor her şeyi biliyor Bizim normal bir kolejde okusaydı ya kadın Katili olurdu ya hırsız olurdu ya da çeker öğretmenini vururdu işte böyle

3
0
yanıtYanıtla
tavuk kanat mangal bağımlısı:

yerli ve milli bir adam olarak bilirdik, piyanomudur orgmudur bu tip cihazları çalmak yakışmadı. . . keşke bağlama çalsaydı. piyano, flüt, prg, obua, viyolansel çalan insanlar amarikanlığa özeniyor

0
3
yanıtYanıtla
Abdullah:

Hakan bey boş adam değil. Evet izleyenleri mest etti. Keşke iki konuk da dinleseydi. Birazcık sanata saygınız olsun. (Kamera arkasındakiler maske takmalı)

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title