Haberler

Tarla günü etkinliği -

Konya'da düzenlenen tarla günü etkinliğinde Türk Traktör, çiftçilere yeni ürünlerini tanıttı.

Konya'da düzenlenen tarla günü etkinliğinde Türk Traktör, çiftçilere yeni ürünlerini tanıttı.

Çiftçiler, Konya- Afyonkarahisar karayolunun 12. kilometresinde Dokuz mevkisindeki bir tarlada Türk Traktör yetkilileriyle bir araya gelerek firmanın yeni ürünlerini inceledi.

"New Holland Tarla Günleri" etkinliği kapsamında çiftçiler, New Holland ürünlerini sahada deneme fırsatı buldu. Araçların arazideki kabiliyetlerini test eden çiftçilere, ekipmanlar hakkında detaylı bilgi verildi.

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Türk Traktör olarak 60 yıldır çiftçinin hizmetinde olduklarını söyledi.

Çiftçilerle birlikte olmak için Türkiye'nin farklı şehirlerinde etkinlikler düzenlediklerini bildiren Özdemir, "New Holland Tarla Günleri de bu vizyonun bir parçası. Bu etkinlikte tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geliyoruz. Amacımız; Türkiye'nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Bu amaçla Konyalı çiftçilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Tarla Günleri'nde, ziyaretçiler ve ailelerin keyifli vakit geçirebilmeleri için çuval yarışı, halat çekme ve halka oyunu gibi etkinlikler de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

İrfan Özdemir Türk Traktör Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title