Haberler

Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdür Yardımcısı Çelebi'den Gaziantep Bölgeye Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcısı Veli Çelebi Gaziantep Bölge birliğini ziyaret ederek Bölge Müdürlüğüne atanan Yusuf Yeşil'e yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Müdür Yardımcısı Çelebi, Gaziantep Bölge Birliğinin son yıllarda faaliyetlerinde ilerleme kaydettiğini, yörenin her türlü tarıma elverişli olması, bir yıl da iki ürün yetiştirilebilme imkanının olması tarımımız açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini, söyledi. Çelebi, "Kooperatiflerimizin bu yörelerde daha aktif olması, yeni ortak kaydının arttırılması hem kooperatiflerimizi hem de çiftçimizi güçlendirecektir "dedi.

İzmir Bölge Birliğinden Gaziantep Bölge Birliği Müdürlüğüne atanan Yusuf Yeşil'e hayırlı olsun temennisinde bulunan Çelebi, "Bu bir nöbet değişimidir. Rotasyonun Kurumumuza çok ciddi faydaları vardır. Umut ediyorum ki Gaziantep Bölge Birliği daha da iyi yerlere gelecektir." diyerek Bölge Müdürü Yusuf Yeşil'e yeni görevinde başarılar diledi.

Bölge Müdürü Yusuf Yeşil de, tüm çalışanlarla birlikte özverili bir şekilde çalışarak Gaziantep Bölge Birliğini daha iyi yerlere taşımanın gayreti içinde olacaklarını ifade etti.

Ziyarette Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Aksoy, Raif Atayık, Orhan Yüksel ve Bölge Birliği personeli hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Yeşil Çelebi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title