Haberler

Tarihi Ziyarette Çarpıcı Olay! Sudanlı Genç, Erdoğan Geçerken "Fahreddin" Diye Bağırmış

Güncelleme:

Tarihi Sudan ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gören Sudanlı bir genç "Fahreddin" diye bağırmış. Bu olay oradaki herkesin şaşırmasına neden olmuş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta çıkıtğı Sudan, Çad ve Tunus'u kapsayan Afrika turunda yaşanan çok çarpıcı bir olayı Habertürk yazarı Murat Bardakçı bugünkü yazısında kaleme aldı.

FAHREDDİN PAŞA'NIN KAHRAMANLIKLARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Bardakçı yazısında şunları dile getirdi: İsmi neredeyse bir asır sonra Türkiye'nin gündemine yeniden giren ve artık hemen herkesin tanıdığı Medine Müdafii Fahreddin Paşa'nın namı artık sınırları aşmış durumda. Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'in edepsizliği aslında vesile oldu ve Türkiye'de dar bir kesimin bildiği Medine kahramanı Fahreddin Paşa sadece bizde değil bütün İslam dünyasında tanındı ve kahramanlıkları uzun seneler sonra yeniden gündeme geldi...

SUDANLI GENÇ, ERDOĞAN GEÇERKEN "FAHREDDİN" DİYE BAĞIRMIŞ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bu hafta çıktığı Afrika gezisine katılan bir arkadaşım anlattı:

Türkiye ve Sudan Cumhurbaşkanları beraberce bir açılış yaptıkları sırada orada bulunan halktan bir genç, Tayyip Erdoğan önünden geçerken "Fahreddiiiiin!" diye haykırmış ve Abu Dabili bir terbiyesizin sarfettiği sözlerin neticesinde de olsa Paşa'nın şöhreti uzun yıllar sonra Afrika'nın göbeğine kadar gitmiş ve vaziyet orada bulunan herkesi şaşırtmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Murat Bardakçı Afrika Sudan Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title