Haberler

Talas'ta Dünya Kadınlar Günü Programı

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Talas Anayurt'ta Dünya Kadınlar Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Talas Kadın Kolları Başkanı Mesude Vural, Türk kadının milli mücadelede gösterdiği vefa ve fedakarlık örneğini Halide Edip Adıvar'ın hayatından kesitler sunarak anlattı.

Daha sonra söz alan MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, "Güzel ülkemizin fedakar kadınları sizleri anlatmaya ne kelimeler ne de sayfalar yetmez sizler bir ana sizler bir eş sizler bir çiçek sizler vazgeçilmezsiniz. Dün olduğu gibi yarında yaşamın her alanında saygın yeriniz de kalacaksınız." sözleriyle kadının toplum hayatındaki yerini ve kadına bakış açısını ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Erhan'ın ardından söz alan İl Başkanı Mete Eke ise ""Tüm kadınlarımızın bugününü kutluyorum. Dünden bugüne, toplumsal hayatta en büyük yük kadınlarımızın omuzlarındadır. Onlar, Türk coğrafyasında ayrı bir yere sahiptir. Türk Milletinin aile yapısında kadının rolüne baktığımızda, Hayme Ana'dan Nene Hatun'a, üç kıtaya yayılan Osmanlı'dan, Cumhuriyetin temellerinin atılmasına kadar, her önemli dönüm noktasında yine Türk Kadını vardır. Dünyada eşi benzeri görülmemiş fedakarlık gösteren Türk Kadını, bizim annelerimiz, bizim kardeşlerimiz, bizim kızlarımızdır."

Türk kadının, geleneklerine bağlı, yenilikçi ve sürekli gelişmeye açık duruşuyla, ülkesi için geleceğe ışık tutmaya devam ettiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, "onları bir gün hatırlayıp unutmak mümkün mü? Bizim şiarımız, Peygamber Efendimizin, "Cennet anaların ayağı altındadır" hadisinin ta kendisidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yaptığımız siyasetin içinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıkla onlara verdiğimiz değeri her fırsatta gösteriyoruz" diye konuştu.

Son olarak söz alan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koç Yiğit günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından partililere kitap ile karanfil hediye edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa İl Başkanı Mete Eke, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve çok sayıda partili kadın katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Vural Türk Talas Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title