Haberler

Taksici Otomobilinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Adana'da evi bulunmayan taksici, bir akaryakıt istasyonunun park bölümüne park ettiği otomobilinin içinde ölü bulundu.

Adana'da evi bulunmayan taksici, bir akaryakıt istasyonunun park bölümüne park ettiği otomobilinin içinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi D-400 karayolu üzerinde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Eşinden ayrılan Hasan Karaman (55), evi bulunmadığı için akaryakıt istasyonlarının park alanlarında yatmaya başladı. Dün akşam saatlerinde iş dönüşü son 1 aydır kaldığı D-400 yolu üzerindeki akaryakıt istasyonuna gelen Karaman, taksisini park alanına çekerek arka koltuğa yattı. Ancak Karaman'ın sabah taksi durağına gelmemesi üzerine iş arkadaşları, oğlu İbrahim Karaman'ı aradı. Babasına cep telefonundan ulaşamayan İbrahim Karaman akaryakıt istasyonuna gelirken, İbrahim Karaman, taksisinin içinde yatan babasını uyandıramayınca balyozla aracın camını kırdı. Taksicinin uyanmaması üzerine olay yerine çağrılan ambulanstaki görevliler, yaptıkları kontrolde Hasan Karaman'ın öldüğünü belirledi.

"AKŞAM GELİP SABAH İŞE GİDİYORDU"

Akaryakıt istasyonu görevlileri ise, "Bir aydır burada yatıyordu. Akşam işi bittikten sonra geliyordu. Saat 22.00-23.00 sıralarında yatıyordu. Sabah 08.00 gibi de işe gidiyordu. Bildiğim kadarıyla eşiyle ayrıydı. Evi olmadığı için arabanın içinde yatıyordu. Dün akşam gördüm, bir şeyi yoktu. Sabah geldiğimizde de arabanın içinde yatıyordu. Hiç fark etmedik. Oğlu geldi camları kırdık öyle fark ettik. Arabanın içinde de ölmüş yani" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Hasan Karaman'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belli olacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaman Hasan Karaman Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title