Haberler

SWIMS Ayakkabılar Tüm Vakkorama'larda

Güncelleme:

2005 yılında rengarenk galoş tasarımlarıyla moda dünyasına giriş yapan SWIMS markasının hikayesi tasarımları kadar ilginç bir geçmişe dayanıyor.

SWIMS, markanın tasarımcısı ve aynı zamanda kurucusu olan Johan Ringdal'ın yağmurlu bir New York gününde büyükbabasının Converse'lerinin üzerine galoş giymesiyle başlayan bir başarı hiyakesine sahip.

Parson School of Design mezunu Ringdal, klasik galoşları modern bir yorumla tekrar tasarlayarak kurduğu Norveç yaşam tarzı markası SWIMS bugün galoş, dış giyim, loafer, ayakkabı, şemsiye ve çanta ürün gruplarıyla toplam 25 ülkede 700'den fazla seçkin mağazada satılıyor.
Klasik ve geleneksel ama aynı zamanda modern ve fonksiyonel tasarımlar ...

Şıklığı, rahatlığı ve farklı görünümüyle dikkatleri çeken SWIMS çeşitli renk seçenekleri ve modellerinin yanı sıra en büyük özelliği, yağmur ve güneşten etkilenmeyen malzemelerden yapılmış olan loafer ayakkabılardır.

SWIMS ayakkabılar tasarımda kullanılan su geçirmez kauçuk ve naylon ile gerek yağmurlu bir gün de gerek teknede gerek günlük hayatta kullanılmaya uygundurlar. Tabanındaki lastik kaygan yüzeylere karşı daha dirençlidir ve tabanındaki gözenekli yapı sayesinde ise ayaklar rahatlıkla nefes alabilir.

30 derecede yıkanabilme özelliğine sahip SWIMS ayakkabılar tüm Vakkorama'larda ...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Converse New York Norveç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title