Haberler

Suruç'ta Yeni Yapılan Parka, PYD'li Canlı Bombanın İsmini Verdiler

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde yeni açılan bir parka, IŞİD'e karşı intihar saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan PYD'li Arin Mirkan'ın adı verildi.

DBP'li Suruç Belediyesi tarafından Yıldırım Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin kadın yapılanması YPJ içerisinde 'takım komutanı' olarak görev yapan ve 2014 yılında IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan Arin Mirkan'ın adını verildi.

Parkın giriş kapısının üzerinde 'Suruç Belediyesi Arin Mirxan Parkı' yazılı fotoğraf; sosyal medya sitelerinde paylaşılarak tepki gösterildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suruç Belediyesi Kobani Suriye Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (44)

sarışın:

arin mirkanlar ölmez

12
45
yanıtYanıtla
aaa:

mezardan kaldir ve sor öldünmü

yanıt8
yanıt2
Kürt:

Halki icin kendini Fedai etmis birisi.

31
22
yanıtYanıtla
yakub:

pkklıların TC kimliklerini iptal edin. zorla Türk yapmaya merak değiliz istemeyeni. kuzey ırağa gitsinler. ordaki Türkmenlerde buraya gelsin.

33
16
yanıtYanıtla
tc:

SOYTARILAR, ORALARI SİZDEN TEMİZLEYECEK AHISKA TÜRKLERİNİ GETİRECEĞİZ O ÇAĞRAFYAYA

35
14
yanıtYanıtla
BÖYLE Mİ KARDEŞLİK..:

BU YİĞİT KIZIMIZ GENCECİK BEDENİNİ SİPER ETMİŞ ZALİMİN VAHŞİNİN TECAVÜZCÜN KABUSU OLMUŞTUR. ÖLÜMSÜZDÜR. MİRKAN KÖYÜ İSMİNİN KÖYÜDÜR. VE SURİYEDE SAVAŞMIŞ ŞEHADETE ERMİŞTİR. NEDEN SİZİN ZORUNUZA GİDİYOR ANLAMIYORUM. KÜRTLER MARSTA BİR KOLONİ KURSA ONUDA YIKMAM İÇİN BİRLERCE ZAVALLI FAKİR FUKARAYI ASKERİ POLİSİ KURBAN VERECEKSİNİZ.

16
27
yanıtYanıtla
mehmet:

Bu parkta tüm PKK lılar canlı canlı patlasınlar inşallah.

34
5
yanıtYanıtla
CHP ye göre PKK yapmaz:

kemal gidip yaralı pkk lilari ziyaret etsin

32
6
yanıtYanıtla
KAŞ''LI:

BU PARKDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİN TC KİMLİĞİ ALINIP SINIR DIŞI EDİLSİN Kİ İBRET OLUNSUN.

26
6
yanıtYanıtla
arif özca:

hani halk terörist değildi, Allah helak etsin, soyunuzu kurutsun yaratıklar

23
7
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title