Haberler

Suriyeli Mülteciler Yararına Dürüm Günü Düzenlendi

Kilis Valisi Yusuf Odabaş'ın eşi Songül Odabaş, konteyner kentte bulunan Suriyeliler yararına dürüm günü düzenledi.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş'ın eşi Songül Odabaş, konteyner kentte bulunan Suriyeliler yararına dürüm günü düzenledi. Songül Odabaş organizesinde Ayşecik Parkında bir yardım derneği tarafından müşterek hazırlanan dürüm gününe, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü İsmail Güvenç'in eşi Şerife Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar'ın eşi Betül Akpınar, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Songül Odabaş, yaptığı konuşmada, Suriyeli mülteciler yararına düzenlemiş oldukları dürüm gününe katılarak katkıda bulunan Kilisli vatandaşlara, daire amir ve müdürleri ile tertip komitesine teşekkür etti. Buradan elde edilen yardımların Suriyeli yardıma muhtaç ailelere gönderileceğini anlatan Odabaş, "Bu ailelere küçük bir yardım da bulunabildiysek ne mutlu bize. Suriyeli mülteciler ile Kilisli yardıma muhtaç aileler için düzenlediğimiz yardım günleri ara ara devam edecek" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Güvenç Yusuf Odabaş Akpınar Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title