Haberler

Suluova'da engelliler için müzik şöleni düzenlendi

Güncelleme:

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen program ve katılımcılar Etkinliğe katılan sanatçıların konserleri Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un konuşmasıTürkiye Sakatlar Derneği Suluova Şubesi, Suluova Belediyesinin katkılarıyla engelliler için müzik şöleni düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen program ve katılımcılar

Etkinliğe katılan sanatçıların konserleri

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un konuşması

Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şubesi, Suluova Belediyesinin katkılarıyla engelliler için müzik şöleni düzenledi.

Belediye Başkanı Fatih Üçok, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi.

En büyük engelin sevgisizlik olduğunu vurgulayan Üçok, Suluova Belediyesi olarak engellilerin yanında yer aldıklarını, onlara daha kolay bir hayat sağlayabilmek için imkanlarını seferber ettiklerini anlattı.

Engellilerin sosyal hayatta yer almalarını önemsediklerine işaret eden Üçok, "Göreve geldiğimizde ilk olarak kaldırımlardan başlayarak engelli kardeşlerimize özel bir dernek binası tahsis ettik. Engelsiz yaşam parkımızı, son olarak engelsiz servis aracımızı engelli öğrencilerimizin ve engelli kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Onlara her zaman bir telefon kadar yakınız. Tüm engelli kardeşlerime sağlık, sıhhat ve afiyetler dilerim." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte engelliler, gençler tarafından seslendirilen şarkılara eşlik ederek eğlenceli vakit geçirdi. Programda şair Kasım Alper Özdemir ve sanatçı Aslı Kökçe de sahne aldı.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Engin Erkul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şube Başkanı Mehmet Semiz ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Demokrasi 15 Temmuz Suluova Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title