Haberler

Studio'da Lokalize serisi devam ediyor…

Güncelleme:


Büyük Ev Ablukada, "Ay Şuram Ağrıyo" akustik performansıylaZorlu PSM'de!

Tamamı takma isimler kullanan grup üyeleri, 2008 yılınınbaşında Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan) ve Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) olarak yola çıktıktan sonra Bas Bariton, Gelicem Nerdesin, Bentek Sizhepiniz ve Galvaniz Gelbiraz'ı yanlarına alarak"Ay Şuram Ağrıyo" adlı konser serisine başladı. Adını Turgut Uyar'ın bir şiirinin de adını oluşturan söz öbeğinden alan ve şarkı sözlerinde de ikinci yeni şiirinden aldıkları ilham sezilebilen grubun ilk zamanlarındaki konserlere yönetmen Berkun Oya, oyuncu Onur Ünsal ve bir diğer oyuncu Okan Yalabık gibi isimler de eşlik ediyordu. Çıplak Ayaklar Kumpanyası'nda düzenlenen akustik konserlerinin videoları, eğlenceli atmosferleri ve grubun "Lilililerde" ile "Tayyar Ahmet'in Sonsuz Sayılı Günleri" gibi şarkılarını aralarına kattıkları doğaçlama sözlerin beğeni toplamasının ardından internetin bol paylaşılanları arasında yerini aldı.

22 Aralık 2012'de Dünya'nın sonunun geleceği söylentisinden hareketle, 21 Aralık'ta düzenledikleri "Full Faça - Dünya'nın son konseri", daha sonradan "Olmadı Kaçarız" adını koydukları kendi plak şirketlerinden çıkardıkları aynı adlı albüme dönüştü. Son olarak "Fırtınayt" adlı kendi deyimleriyle "son şekilleri"nden iki şarkı paylaştılar.

Eğlenceli tavırlarıyla, seyirciyle kurdukları güzel iletişimle ve çeşitli sürprizleriyle her zaman rengarenk canlı performanslara imza atan Büyük Ev Ablukada, Lokalize serisi kapsamında gerçekleşecek 27 Mayıs'taki "Ay Şuram Ağrıyo" konserinde Zorlu PSM Studio'da akustik bir performans sergileyecek!

Tarih: 27 Mayıs Cumartesi
Saat: 16.00 & 19.00
Yer: Zorlu PSM – Studio
Bilet Fiyatları: Tam - 40 TL / Öğrenci - 30 TL
Etkinlik Günü Kapıda: Tam- 45 TL / Öğrenci- 35 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bartu Küçükçağlayan Cem Yılmazer Turgut Uyar Berkun Oya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title