Haberler

Stresten Uzak Düğünler!

Güncelleme:

The Marmara Esma Sultan Yalısı, çok sayıda ünlü ismin dünya evine girmek için tercih ettiği mekânların başında geliyor.

The Marmara Esma Sultan Yalısı, yerli ve yabancı çok sayıda ünlü ismin dünya evine girmek için tercih ettiği mekânların başında geliyor. Yeni evlenecek gelinlerin The Marmara Esma Sultan'ı seçmelerinin bir sebebi daha bulunuyor: Nedime Servisi. Düğün hazırlıklarından düğün sonuna kadar gelinin koruyucu meleği rolünü üstlenen nedimeler sayesinde The Marmara Esma Sultan'da evlenen gelinler kendilerini "Prenses" gibi hissediyor.

Boğaz'a nazır yemyeşil bahçesi, denizden ulaşıma imkân tanıyan iskelesi ile gelin – damat ve davetlilere eşsiz bir gece yaşatan The Marmara Esma Sultan'ın nedime servisi fark yaratıyor. Gelin ve damatla, düğün boyunca ilgilenen nedimeler sayesinde The Marmara Esma Sultan düğünleri stresten uzak, masalsı bir deneyime imza atıyor.

The Marmara Esma Sultan'ın gelinlere hediyesi: Özel Nedime

The Marmara Esma Sultan'da evlenen tüm gelinler, düğünden önce gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında nedimeyle tanışıyor. The Marmara Esma Sultan'ın nedimeleri, düğün günü hazırlıklardan düğün sonuna kadar aktif olarak rol alıyor. Gelin ve damadı adeta gölge gibi takip edip, tüm isteklerini anında görerek yerine getiriyor.

Son dakika aksiliklerine Nedime dokunuşu

Gelin ve damat, hazırlıklar için gündüz The Marmara Esma Sultan'a geldiği andan itibaren nedime kendileri ile birlikte vakit geçiriyor; gelinin saçı makyajı yapılırken, gelinliğini giyerken, fotoğraf çekimleri sırasında, gün içerisindeki yemek servislerinde, nikah anında ilk kez tüm konukların önüne çıktıkları andan parti bitene kadar geçen sürede ihtiyaç duyabilecekleri her türlü konuda asiste ediyor. The Marmara Esma Sultan'da evlenen gelinler, düğünden sonra nedimeler için "Kanatsız Melek" oldukları yorumlarında bulunuyor. Özellikle son dakika aksiliklerinde deneyimli nedimeler sorunu en kısa sürede çözme yeteneğine sahip. Düğün günü The Marmara Esma Sultan nedimeleri yanlarında dikiş seti, törpü, yara bandı, mendil vs gibi her zaman gerekli olabilecek malzemeleri bulunduruyor.

Özel nedimeden gelinlere faydalı öneriler

Özel nedime, gelinlere hazırlıklarını, özellikle saç ve makyajı, mekanın kendileri için sunmuş olduğu The Marmara Esma Sultan'ın bahçesindeki pembe köşkte yapmalarının daha avantajlı olacağını söylüyor. Gelinlerin, rahat hareket edebilecekleri kıyafet, düz pabuç, yedek ayakkabı getirmeleri düğün gününü daha rahat geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca gece için mutlaka düz bir babet tüm gelinlere öneriliyor. The Marmara Esma Sultan özel nedimesi hazırlıklar için (saç, makyaj, prova) yaklaşık olarak 3,5 – 4 saat gibi bir zaman ayırmanın gerektiğini belirtiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esma Sultan Yalısı Esma Sultan Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title