Haberler

Spor Yorumcularından Urfaspor'a Destek

Güncelleme:

Şanlıurfa kent merkezindeki yerel televizyonlarda spor programı yapan yorumcular Urfaspor'a moral verdi.

Şanlıurfa'da görev yapan televizyon programı yorumcuları, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un tesislerine giderek takımlarına destek verdiklerini açıkladı.

Tesislerde yönetim kurulu ile birlikte toplantı düzenleyen ve karşılıklı sohbet eden yorumcular, Şanlıurfaspor'un başarılı olması için birlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi.

Toplantı sonrası antrenmanı izleyen yorumcular teknik heyet ve futbolculara çiçek verdi.

Şanlıurfaspor Asbaşkanı ve Mali İşler Sorumlusu İsmail Bağıban, İkinci Başkan Kemal Süt, Futbol Şube Sorumluları Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan, Sportif işler Sorumlusu Saffet İşler, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Aksu Sedat Beyazgül'ün de katıldığı toplantıya TV Programcısı ve yorumcularından Mahmut Kılıç, Murat Şahin, İsmail Mutlu, İsmail Buz, Murat Akaltun, Ali Çizmecioğlu, Nihat Çakır ve Şavak Baysan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Keşküş katılım gösterdi.

Şanlıurfaspor'un içinde olduğu durum ile ilgili istişarelerde bulunulan toplantı sonrası uzun bir süre antrenmanı da izleyen yorumcular futbolcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Burada grup adına bir konuşma yapan televizyon programcısı İsmail Mutlu, Şanlıurfaspor'un her zaman yanında olduklarını söyleyerek "Destek amaçlı buradayız. Biz takımımıza güveniyoruz. Şimdiye kadar hiçbir şekilde kötü kelimeler kullanmadık. Bugün kalben buradayız" dedi.

Asbaşkan İsmail Bağıban ise "Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gördük. Bugün bize destek vermek için arkadaşlarımız buraya kadar geldiler. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Antrenmanı beraber izledik. İnşallah Alanyaspor maçından da alacağımız galibiyet ile daha iyi bir noktaya geleceğiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfaspor İsmail Mutlu Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title