Haberler

"Soylu ile telefonda küfürleştik" diyen Özdağ, konuşmanın perde arkasını anlattı! Hepsine şahit olan biri daha varmış

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçen günkü paylaşımında Bakan Süleyman Soylu ile telefonda küfürleştiklerini iddia etmişti. Konuşmanın perde arkasını anlatan Özdağ, "Soylu'yu bir açıklaması nedeniyle mesajla ağır şekilde uyardım. Birkaç dakika sonra beni aradı. Küfürleştik. O an 10 yaşındaki oğlum Alp de benimleydi. Sevgili Alp'ten de böyle bir şeye şahit olmak zorunda bıraktığım için özür diliyorum." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla küfürleştiklerini öne sürnüştü.

"YERİ VE ZAMANI SEN BELİRLE"

Özdağ, "Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı." demişti.

"SOYLU 'BENİ TEHDİT EDİYORSUNUZ' DEDİ"

Konunun gündem olmasının ardından Sözcü'ye konuşan Özdağ, olayın perde arkasını anlattı. Özdağ, "Soylu'yu bir açıklaması nedeniyle WhatsApp üzerinden ağır şekilde uyardım. Haberi kendisine yollayarak uyardım. Birkaç dakika sonra beni aradı. Soylu, telefonda 'Siz beni tehdit ediyorsunuz" dedi ve küfür etmeye başladı. O küfürler edince, ben de anlamış olduğu dilden cevap verdim." dedi.

"OĞLUM ALP'TEN ÖZÜR DİLERİM"

Konuşmaya 10 yaşındaki oğlunun da şahit olduğunu belirten Özdağ, şöyle devam etti: "Süleyman Soylu küfür ettiğinde, benim de buna karşılık verdiğimde çok az gördüğüm 10 yaşındaki oğlum Alp'le birlikteydik. Tabii o da küfürleşmeleri duydu. Bana dedi ki; 'Baba, Türkiye de 85 milyon vatandaş var, bir tanesi İçişleri Bakanı ile küfürleşiyor. O da benim babam.' Sevgili Alp'ten de böyle bir şeye şahit olmak zorunda bıraktığım için özür diliyorum."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Süleyman Soylu Ümit Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Umit Cetin:

içişleri bakanına küfür etmek ülkesine bayrağına küfretmekten farksızdır halkın seçtiği bir adama küfür edemezsin

82
110
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

sen kimsin de koca bakana mesaj atıyosun

64
106
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Kimin kaçtığı belli ümit ozdag videolarda gördük nasıl aracının yolunu degistirdigini

51
58
yanıtYanıtla
fatih karakus:

Kominist kesim kendi evindekine laf soylemeyezken baskasina aslan kesilir 3 kurusluk degerleri yok ulke nazarinda

51
41
yanıtYanıtla
Dogukann:

Küfür edince ne oldu başın göğe mi erdi? Birde küçük çocuğun yanında küfür ettim diyor. Bu adama nasıl prof. ünvanı vermişler aklım almıyor.

36
32
yanıtYanıtla
özen66:

vay be olaya bak 10 yasındakı ogluda yanındaymış..

8
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title