Haberler

Taksim'in acısı henüz tazeyken yapılan paylaşım ekipleri harekete geçirdi! Kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Eskişehir'de kentin haritasının üzerine bomba işaretiyle geri sayım ibaresi ekleyen bir kişi, düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındı.

Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen terör saldırısının ardından bugün sosyal medya üzerinden Eskişehir'de de patlama olacağına ilişkin paylaşımlarda bulunan ve kentin haritasının olduğu fotoğraf üstüne geri sayım ibaresi ekleyen şüpheli polis ekiplerince takibe alındı.

Sosyal medyada Eskişehir haritası üzerinde geri sayım yapan bomba görseli paylaşan şüpheli gözaltında

GÖZALTINA ALINDI

Takip sonucunda ekipler, şüpheli kadının Gökmeydan Mahallesi Burçin Sokak'taki bir evde olduğunu tespit etti. Bunun üzerine şüpheli, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM), İstihbarat, Siber Suçlarla Mücadele ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Sosyal medyada Eskişehir haritası üzerinde geri sayım yapan bomba görseli paylaşan şüpheli gözaltında

SORGU İÇİN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Şüphelinin evinde yapılan aramada söz konusu paylaşımda kullanıldığı iddia edilen dijital materyal ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine sevk edilen şüpheli, akabinde sorgusu için emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte o paylaşım;

Sosyal medyada Eskişehir haritası üzerinde geri sayım yapan bomba görseli paylaşan şüpheli gözaltında

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (23)

Esra Ocak:

Allah ayaginiza tas degdirmesin askerim ozel hareketim allah yardimciniz olsun insl

454
36
yanıtYanıtla
Fikret Gül:

Kim ne eylem gerçekleştirdi nasıl eylem yaptıysa aynı eylemle cezalan dirilcak taksim bombacisida aynı yerde aynı TNT bombası üzerine bağlanacak yarimsaat o korkuyla her an patliyacak korkusu yaşatacak ve ibreti alem olsun diye patlatilacak ve dünyaya gösterilecek hak budur

460
22
yanıtYanıtla
Hüseyin Kara:

İdam gelecekki birdaha yapmamak için kimse o işlerde elini dahi suremiyecek birde canlı idam edilirken janalı dahi olacak. Herkes yaşı tutan izleyecek

332
28
yanıtYanıtla
erdem akıncı:

Bunları sıcak suya sonra soguk tekrar sıcak sonra soguk salaklık gidene kdr resetliycen

329
16
yanıtYanıtla
Can :

Bırakın bu Avrupa sevdasını, bak İran'a hainleri asıyor, bizde asalım.

247
44
yanıtYanıtla
Hasan Akdemir:

Mevlana'yı dinleyin, İdama evet deyin.

252
31
yanıtYanıtla
nevzat sarıtaş:

kendi geri sayımını eklemiş haritaya

258
15
yanıtYanıtla
ramazan öztürk:

Kıyafetindeki newyork detayı gözden kaçmasın

177
44
yanıtYanıtla
Demir Acer :

gozundeki markali gozlugu keske cikartsaydiniz hic tutukluya benzemiyor sanki sosyeteden bir misafir

194
16
yanıtYanıtla
x girilmez:

o kadar çok fitneci varki

177
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title