Haberler

"Sosyal Belediyeciliği Önemsiyoruz"

Güncelleme:

Kartepe'deki okullarda öğrencilerle buluşturulduğu "Kartepe Genç Umut" projesi soluksuz devam ediyor.

Ülkemizin seçkin yazar ve sanat adamlarının Kartepe'deki okullarda öğrencilerle buluşturulduğu "Kartepe Genç Umut" projesi soluksuz devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da temelinde insan olan sosyal belediyeciliği önemsediklerini belirterek bu yöndeki çalışmalarında aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sosyal hayatla barışık kılmak, üretken, verimli, sağlıklı ve huzurlu bir nesil olarak yetişebilmelerine imkanı sağlamak adına ülkemizin seçkin yazar ve sanat adamlarını Kartepe'nin okullarında öğrencilerle buluşturan Kartepe Belediyesi bu hafta da tiyatro oyuncusu ve yönetmen Bülent Ekinci'yi ilçede ağırladı. "Kartepe Genç Umut" projesi kapsamında Ekinci, Fevziye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Pirelli Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle tiyatro, sinema ve sanatın sosyal gelişimizdeki yeri ve önemi konusunda sohbette buluştu. Bilgiyi doğru kullanmanın gerekliliğini, hayalleri gerçekleştirmek için araştırmanın ve çok çaba sarf etmenin önemini vurgulayan Ekinci şen sohbettiyle öğrencilerin beğenisini topladı.

Yazar öğrenci buluşmalarına konuk olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gençlere verdikleri önemi ve ülkemizin geleceğini oluşturan gençlerden beklentilerini paylaştı. 2023 hedefindeki ülkemizin yakaladığı başarılı ivmeye dikkat çeken Başkan Karabalık, "Türkiye bu gidişatıyla, bu yürüyüşü bozulmadığı sürece, bütün entrikalara rağmen yoluna devam edecek. Fakat bu yolculuğu sizin gibi milli manevi ahlaki değerleri iyi benimsemiş fedakarane çalışan bir gençlik kitlesiyle başaracaktır. İşte bizler de başbakanımız, milli eğitim bakanımız, valimiz, büyükşehir belediyemiz, Kartepe belediyemiz, okul müdürümüz, sanatçılarımız, yetişkinlerimiz, öğretmenlerimiz, hepimiz gece gündüz demeden sizleri bu ülkeye iyi yetişmiş en kıymetli varlıklar olarak yetiştirmek için gayret sarf ediyoruz. Çünkü biz kıta devlet değiliz çünkü biz doğalgaz zengini petrol zengini bir ülke değiliz. Bizim yeraltı kaynaklarımız çok az bizim en kıymetli varlığımız en önemli en milli varlığımız iyi yetişmiş siz gençlersiniz" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Belediye başkanlığından gelmiş bir başbakanın görevlendirdiği belediye başkanı olarak, biz de sizin arta kalan boş zamanlarınızda veya okullarınızda fırsat ve imkan oluşturup kendi alanında yetişmiş ve ün kazanmış ülkemizin seçkin insanlarının hayat tecrübelerini aktarmaları, sizin kendinize olan güvenizi sağlamak için okullarımızın yanında lojistik destek vererek eğitim teşkilatımızla spor teşkilatımızla birlikte her türlü çalışmayı gerçekleştirmekteyiz. Sadece alt ve üst yapı yapmak, okullar binalar yapıp bulvarlar oluşturmak yetmiyor. Sosyal belediyeciliği önemsememiz lazım. Sosyal belediyeciliğin temelinde olan insanımız, gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Biz de bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sizi önemsiyoruz ve seviyoruz. Her şey sizin için" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Bülent Ekinci Kartepe Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title