Haberler

Son Dakika: ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek sınav başvurularında adaylardan HES kodu bilgisi istenecek

Güncelleme:

Son dakika: ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Başkanlık tarafından uygulanacak sınavlara başvurularda adaylardan HES kodu bilgisi isteneceğini bildirdi.

ÖSYM Başkanı Aygün, yaptığı açıklama ile başkanlık tarafından uygulanan sınavlarda adaylara HES kodu zorunluluğu getirildiğini belirtti.

Aygün'ün açıklamasında, "Değerli adaylarımız, pandemi döneminde Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında, başkanlığımızca uygulanacak sınavlara başvurularda sizlerden HES Kodu bilgisi istenecektir." ifadesi yer aldı.

HES KODUNUN NASIL ALINACAĞINI GÖRSELLE ANLATTI

Başkan Aygün, "Sınav başvurusu yapacak adaylarımızın başvuru işlemlerinden önce HES kodunu edinmesi gerekecek. HES Kodu için ayrıntılı bilgilere Sağlık Bakanlığımızın https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz" diyerek bir de HES kodunun nasıl alınacağına ilişkin görsel paylaştı.

Son Dakika: ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek sınavlara başvurularda adaylardan HES kodu bilgisi istenecek

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: Haberler.com / Güncel

HES kodu Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (24)

yazık:

dünyanın neresinde var böyle eğitim sistemi? dünyanın neresinde var sınavla üniversiteye girmek? bide pandemi varken hala sınav muhabbeti. yazık

11
8
yanıtYanıtla
Ahmet:

Dünyanın neresinde bedava üniversite okumak var, bir de onu söyler misiniz

yanıt1
yanıt6
yazık:

soruya soru soruyo işleri güçleri soru sormak zaten bi kerede soru sınav olmadan kimin ne hayali var kim hangi bölümü okumak istiyo misal en azından 45 yaşından sonra yada 60 yaşından sonra sınavsız okusun demek yok. hemen soru. bide soruyuda bedava vb. diyerek paraya bağlamış.

yanıt6
yanıt2
alamancı:

almaya da üniversite sınavı yok ama ona eş değer sınav var. ana derslerten sınav olup diploma puanı ile üniye gidebiliyosun yani orda da bizim ki gibi olmasa da yine sınav var. sıbnavsız olsa daha iyi olur bence birsürü gereksiz üni okumaz en azından herkes üni okuyo. kendini geliştiren yok ama herkes diplomam var diye burnu havada

yanıt3
yanıt0
İÜ-CERRAHPAŞA:

Üniversiteleri bir şekilde açın artık, sınavlarda kopyan çeken çekene! geçen güz döneminde 1. 90 ortalama yapan, bu dönem her nasılsa 3. 80 ortalama yaptı. Açmıyorsanız da önlem alın, çalışan öğrencilerin hakkına giriyorsunuz önlem almayarak

4
5
yanıtYanıtla
Talha:

Boş yapma

yanıt2
yanıt0
Mahmut Yesari:

Sanane lanet kıskanç herif

yanıt0
yanıt0
efe yakup:

erteleyin tüm sınavları saçmalayın ya. millet alerji ile hapşırsa bile tedirgin olacak nasıl odaklanacak millet sınava. yapmak için yapmayın şu işleri

4
4
yanıtYanıtla
MALKOÇOĞLU:

Sağlık Bakanlığımızın yoğun şekilde çalıştığı ve çalışmalarını yürüttüğü bu günlerde hayatları ciddi derecede etkileyen ve etkileyecek olan bu tür ÖSYM sınavlarını biraz daha erteleyebilriz ama bu şu demek değil plajlarda yüzen, avmlerde gezen rahat takılan bireyler olalım değil ne yazık ki ülkemizde hızlı bir normalleşme almış başını gidiyor bu kadar hızlı normalleşme tüm emekleri zayetmektedir, biraz saygı biaz emeğe saygı şart. . .

6
1
yanıtYanıtla
Kardeşş:

Yazdıklarında haklısın kardeşim ama düzeni sağlayacak olan hükümettir, ekonomiyi batırdıkları için maalesef düzeni sağlayamıyorlar... Düğün salonunu açarsan insanlar halay çeker, halı sahayı açarsan gol olduğunda sarılırlar.... Düğününe üç gün kala hastalanan gelin damat bile hasta olduğunu saklar bu ülkede....

yanıt2
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title