Haberler

Son Dakika: Marmaris'teki orman yangınını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika: Marmaris'teki orman yangınını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan S.A tutuklandı. Ekipler tarafından yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden S.A "Ailem bana arsa verecekti. Arsayı vermekten vazgeçti. Bu konuda kendileriyle tartıştım. Alkolün etkisiyle 2 bidona benzin koyarak ormana gittim. Etrafa benzin dökerek yangın çıkardım" dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangının başladığı Küfre Koyu'nda, yanında 2 benzin bidonuyla yakalanıp gözaltına alınan ve sorgusunda ormanı yaktığını itiraf eden S.A. tutuklandı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Marmaris Hisarönü'nde çıkan yangında sabotaj şüphesi üzerine Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ortak çalışma başlattı. Polis ekipleri ve Jandarma güçleri tarafından yürütülen geniş çaplı soruşturmada toplam 3 bin 832 kişi ve aracı da sorguladı. İncelemeler sonucu yangının Saklı Koy'da çıkmış olabileceği ihtimali üzerine duran yetkililer bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.

5 SUÇ KAYDININ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Ekipler, yangının çıkış noktası olarak değerlendirilen bölgede yakılmış halde 3 araç lastiği ve terkedilmiş 1 motosiklet buldu. Motosiklet sahibinin S.A. olduğu ve hakkında tehdit, basit yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından 5 suç kaydının bulunduğu tespit edildi. S.A. adına kayıtlı motosikletin olay yerinde olması nedeniyle yangın başlangıç noktasından çok uzaklaşamamış olduğu değerlendirilerek, kaçış istikametleri, barınma alanları ve tatlı su kaynaklarının koordinatları çıkartılıp arama alanı daraltıldı.

ORMANDA UYURKEN YAKALANDI

Şüpheli S.A., dün saat 16.30 sıralarında Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi Bördübet Köyü Saklı Koy mevkisinde ormanda uyurken yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen S.A. gözaltına alındı. Şüphelinin tespit edildiği alanda, içinde benzin olduğu değerlendirilen 2 adet 5 litrelik pet şişe ele geçirildi.

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Öte yandan, S.A, ekipler tarafından yapılan sorgusunda ormanı yaktığını itiraf etti. Ailevi sorunlar sebebi ile bölgede yangın çıkardığını belirten S.A savunmasında, "Ailem bana arsa verecekti. Arsayı vermekten vazgeçti. Bu konuda kendileriyle tartıştım. Alkolün etkisiyle 2 bidona benzin koyarak ormana gittim. Etrafa benzin dökerek yangın çıkardım. Alevlerin içerisine girip kendimi yakarak öldürmek istedim. Buna cesaret edemedim. Yangın bir anda büyüdü. Daha sonra oradan şişeleri alarak ayrıldım ve ağaçların içine saklandım" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Marmaris Haberler Son Dakika

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (22)

Umit Cetin:

bu hükümet bu millete fazla bile akıllanmıyoruz bir türlü nankör olmayın ekonomi diyorsunuz elinden gelenini yapıyor etrafa yangına çeviriyor vatandaş hükümet ne yapsın

24
48
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

Böyle hainler oldukça bu ülke gelişmez de kalkınmaz da. O yangında evi yanan insanlar ve diri diri yanan hayvanların bitkilerin hesabını kim verecek. Bu adamın cezaevinden çıkmaması gerek. En ağır işlerde çalıştırılması gerek ve bunları da videoya alıp halka izletmek gerek.

56
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ne şimdi bu !! Yangını çıkaran , onlarca yıl geri gelemeyecek doğayı mahveden şahıs ,orman yakmaktan mı yargılanacak sadece !! Yok olan ağaçlar, hayvanlar,börtü böcek , oksijen yoğunluğu vb bunları kim nasıl geri getirecek !!

53
2
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Para karşılığı yapmıştır. İdam edeceksin başka türlü bu işlerin önünü alamayız. 1 dolara vatanını satanlara bakınca Bunun gibi suça meyilli hayvanlara 100 dolar ver sülalesi yakar.

43
0
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Kendisine yakmaya giden ormani yakmaz yalanci terorist.

41
2
yanıtYanıtla
polo tel :

Vatan haini

36
0
yanıtYanıtla
ALİCAN:

Böyle hainlere verilecek ceza caydırıcı olmadıktan sonra tutuklansa ne olur tutuklanmazsa ne olur.

34
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

İnşallah cezaevinden ölüsü çıkar..

33
1
yanıtYanıtla
İsmet Kayıt:

Bu köpekgi biri satin almıştır Devlet onu bulun konuştunrun böyle köpekleri birde besliyonuz

27
1
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Kravat taktıysa salıverin .....

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title