Haberler

Son Dakika! İzmir'de HDP il binasını kana bulayan Onur Gencer'e ağırlaştırılmış müebbet! Sözleri mahkemeyi buz kestirdi

Güncelleme:

Son dakika! İzmir'de HDP il binasında Deniz Poyraz'ı tabancayla öldüren tutuklu sanık Onur Gencer, indirimsiz olarak tasarlayarak kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 9 yıl hapis cezası aldı. Savunma yapan sanık Gencer, "Kin yuttum kan kusturdum. Asla pişman değilim" dedi.

17 Haziran 2021'de İzmir'de gerçekleşen olayda HDP İzmir İl Binasına silahlı saldırı düzenleyerek Deniz Poyraz adlı partiliyi öldüren Onur Gencer'e yargılandığı davada tasarlayarak kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Cezada herhangi bir indirim uygulamadı. Heyet, Gencer'e 'Konut dokunulmazlığını ihlal', 'Mala zarar verme' ve 'Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet' suçlarından da toplamda 9 yıl hapis cezası verdi.

"ASLA PİŞMAN DEĞİLİM"

Duruşmada ilk olarak iddia makamı mütalaasını tekrarladı. Esas hakkındaki mütalaa hakkında savunma yapan sanık Gencer, "Kin yuttum kan kusturdum. Asla pişman değilim" dedi. Gencer son sözünde de aynı cümleleri tekrarladı.

CHP'Lİ TANRIKULU DURUŞMA SALONUNDAN ÇIKARILDI

Aliağa Şakran Cezaevi Yerleşkesi'ndeki salonda tutuklu sanık Gencer ve avukatı yer alırken, aile ile parti avukatları daha önceki celselerde alınan yetki belgeli avukatların salona alınmaması kararından geri dönülmemesi üzerine protesto amaçlı salona girmedi.

Duruşma öncesinde geçen celsede duruşmaya elektronik eşyaların sokulmasının yasaklandığı ara karara tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, salona cep telefonuyla girmek istedi. Tanrıkulu heyete, "Beni zorla çıkaracaksınız çıkarın" dedi. Tanrıkulu'nun cep telefonuyla girmekte ısrar etmesi üzerine heyet, Tanrıkulu'nun salondan çıkarılmasına karar verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İzmir Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (17)

berk Vural:

Bu ülkede tatar ramazanlar bitmez elbet bu katilin hesabıda yakındır ona destek verenlerinde

304
519
yanıtYanıtla
mehmet:

bu tarz faşistleri kim olursa olsun ister türk ister kürt asın gitsin

408
266
yanıtYanıtla
berk Vural:

Bu ülkede bu katili savunan sizin ondan ne farkınız var sözüm ona neymiş terörü bahane edip onun arkasına saklanmanız bırakın bu kardeşliğide biz sizle komşu bile olmayız

226
437
yanıtYanıtla
J yuc:

NIYE BIR OMUR BOYU BESLEYELIM ASIN GITSIN

249
386
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Apoyu astın mı, teröristleri astın mı...

yanıt235
yanıt60
Orhan D:

SEN ÖNCE VATAN HAİNİ TERÖRİSTLERİ ASTIR. SONRA GEL

yanıt240
yanıt62
berk Vural:

Direk idam edilmeli

231
394
yanıtYanıtla
İBRAHİM ULUSOY:

Apo denen bebek katilini asmali once

yanıt437
yanıt97
berk Vural:

Ne oldu ibo zorunamı gitti zalimlik yapacaksınız sonra bana bunları savunacaksınız haa

yanıt73
yanıt154
Kemal Çelik:

Beter olsun Faşist

229
356
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title