Haberler

Son Dakika! İzmir'de bir evde yabancı uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

Son dakika! İzmir Bayraklı'daki bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu. Cesetlerin parçalara ayrıldığı öğrenilirken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yabancı uyruklu kişilerden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler tarafından derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni bulundu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 ceset buldu. Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Son Dakika! İzmir'de bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu

PARÇALARA AYRILMIŞLAR

Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette olduğu öğrenildi.

TÜRKMENİSTAN UYRUKLULAR

İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3'ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1'i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Orcun Yazicioglu:

akpye oy verenleri görelim.

125
88
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ülkeye yabancı göçmen almakla ekonomik sorunlar haricinde kriminal sorunlarda aldık farkında değilsiniz belki bu insanlar bazı yerlerde kendi insanlarının yaşadığı denetimi zor kanundışı yaşam alanları oluşturmaya başladılar yakında bunu daha çok fazla hissedeceksiniz

151
18
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Şu yabancilari artık Bi gönderin halk istemiyor,referandum yapılsın sonuç ne çıkarsa herkes razı olsun

118
8
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Şu beğenmeyenler kimse alsın evinde beslesinde görelim dunya kaç bucakmış

yanıt14
yanıt3
ismail can:

Allah kelimesine kâfir gibi korkan sol kesim bazıları benim fikrim inancsizki bukadsr İslam'a muslumana garibana düşman depremzedelere yapılan belli Allah bile Lanetliyo solun insanları cehennemliktir diyo ..kuranda

19
106
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Sen neden bahsediyon ismail o zaman al evine bir kac müslüman gardas misafir

yanıt8
yanıt1
?????? TheKing:

Mülteci kardeşlerimiz... İnsanlar bu yaratıklar yüzünden kendi canlarını koruyabilmek için silahsız gezemez oldu; ondan sonra bireysel silahlanmaya hayır (Yersen)

89
18
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Chp belediyeleri multecileri sehir disina postalamali,Bolu gibi

94
12
yanıtYanıtla
ismail can:

Yabancı madur olmuş neyin sacmalayip nemalanma cabalanmasi herşeyden birşey çıkarma çabası içinde olan CHP zihniyeti ülkenin durumuna oh olsun diyen daha kotu olsun diyenlerden ne beklenir zihniyeti Avrupa yaması İslam'dan uzak Allah sözünden korkan dinsizlik üzerine olan sol zihniyet bence milli duruşu islami duruşu olmayan batı hayrani olup Arap Afgan İslam toplumlarina düşman kâfir bir ırkçı topluluk var Türkiye'de benim tespitim düşüncem ahmak insan dolu var maalesef

21
80
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ulan be!!! Canlı hayvan bile ülkeye girişte kayida tabi tutulurken. Sınırları elek olan ülkeme ne idigu belirsiz ve kaçak yollardan giriş olursa başka bir sonuç beklemeyin. Bunlar daha cicim ayları.kendi ülkesine sevgi beslemeyenden ancak böyle tahminen iç hesaplaşma gibi duruyor.

82
15
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title