Haberler

Dere kenarında tek başına kalmış minare ilginç görüntü oluşturdu

Güncelleme:

Giresun'un Espiye ilçesi Soğukpınar beldesinde objektiflere yansıyan camide selde yıkılmış ve tek başına dere kenarında kalmış minare ilginç bir görüntü oluşturuyor.

Giresun'da geçtiğimiz hafta sonu etkili yağışlar sonrası sel felaketi yaşanırken, selden en fazla hasarı Dereli, Yağlıdere, Doğankent, Güce ve Espiye ilçeleri gördü.

GERİYE MİNARE KALDI

Sel bölgesinden objektiflere bir çok acı kare yansırken, belki de seli en iyi anlatan kare Espiye İlçesi Soğukpınar beldesinde objektiflere yansıdı. Dere kenarına yapılan bir caminin selden yıkıldığı ve geriye sadece minaresinin kaldığı gözlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soğukpınar Giresun Espiye Haberler

500

Yorumlar (18)

Hasan huseyin:

TUM DERELER KHK ILE KURUTULSUN.... AGACLAR KESILIP YAGMUR YAGMASI AZALTILSIN.... HER 25 METREYE SONDAJ KUYULARI ACILIP DOMATES BIBER YETISTIRIP DERE YATAKLARINA DOKULSUN.... COLLESTIRIP TUM KARADENIZ I BU SEL FELAKETLERINDEN KURTULALIM....... HER EVE KINA YARDIMI YAPILSIN EN SONUNDA....

10
2
yanıtYanıtla
Reis:

Hamdolsun minareyi kurtardik.

3
5
yanıtYanıtla
Sivaslı ibocan:

SU yolumda durmayın sonu acı olur demiş ama dinleyen kim, ALLAH akıl vermiş hiç ağlamayın, olan orada ki masum canlılara oldu, , Dersinizi almadınızsa ikinci ders var. . !!!!

5
1
yanıtYanıtla
çok kötü:

Allah sabır versin güç versin vatandaşlarımıza geçmiş olsun espiye:((

4
0
yanıtYanıtla
ali:

tepe eteklerine değilde dere yatağına yapılaşma izni verir isen olacağı bu yerel yönetimler imar konusunda denetlenmeli kısaca

4
0
yanıtYanıtla
baba:

tepe etekleri mütahite lazım aşşa etekler hese lazım camiye yer bulamıyınca derenin içine yapmışlar

yanıt1
yanıt0
yanlış:

orda caminin ne işi var.

1
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Evet, ne işi var nehrin dibinde.

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Minare şeklinde hava savunma roketidir :))))

0
2
yanıtYanıtla
baba:

yanlış ama komik paylaşım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title