Haberler

900 bin liralık rüşveti geri çeviren polisler ödüllendirildi

Güncelleme:

Kocaeli'de oğlu için doğum günü partisi düzenlediği sırada yakalanan, hakkında kesinleşmiş 31 yıl hapis cezası bulunan O.K., polislere kendisini serbest bırakmaları için 500 bin TL para ve 400 bin TL değerinde tekne teklif etti. 900 bin liralık rüşveti geri çeviren 3 polis memuruna teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendisini S.A.K. olarak tanıtan, 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama' suçlarından 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K.'nın Bayramoğlu Mahallesi'nde bir villada olduğu bilgisine ulaştı.

900 bin liralık rüşveti geri çeviren polisler ödüllendirildi

900 BİN LİRALIK RÜŞVETİ DÜŞÜNMEDEN GERİ ÇEVİRDİLER

Villaya baskın yapan polis, O.K.'yı, oğlunun doğum gününü müzik eşliğinde kutladığı sırada yakaladı. Operasyona gelen polislere kendisini serbest bırakmaları karşılığında rüşvet olarak 500 bin TL nakit para ve 400 bin TL değerinde yat teklif eden O.K., gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

900 bin liralık rüşveti geri çeviren polisler ödüllendirildi

POLİSLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VE HEDİYE VERİLDİ

Bugün, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, rüşveti geri çeviren 3 polis memuruna teşekkür belgesi ve hediyeler verdi. Tipioğlu, istenen ve beklenen polislik anlayışıyla görev yapıyor olmanın ne kadar önemli olduğu vurgulayarak, polis memurlarını tebrik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Haberler

500

Yorumlar (74)

Necati:

Yani insanlara görevlerini yapsın diye işe alıyor ve onlara bu işlerini yaptıklarından dolayı maaş ödüyorsunuz. Rüşvet almamak bir fedekarlık değildir, zaten doğal olan o dur. Yani ben yalan söylemem, ben hırsızlık yapmak dendiği zaman marifet mi oluyor. Öyle olmak zorundasınız. Olmazsa her doğru hareket karşılık bekler hale gelir.

64
18
yanıtYanıtla
Ne çektin sen Necatiii:

sana o teklifi yapsalar üstüne atlarsın burda kelime zenginliği yapma

yanıt5
yanıt1
TOZO EMMİ:

Diline sağlık Necati Bey.

yanıt2
yanıt3
UFUT:

Sen olsan kesin alırdın affetmezdin

yanıt0
yanıt0
Thranduil:

Çünkü özgürlüğü karşısında az teklif etmiş. Zaten emekli olduğunda aşağı yukarı o paraları alacak. Bir kişiye rüşvet verirsen bu onun için santaj unsuru olup sonra yararlanmak ister ve eninde sonunda polis için iyi olmaz. Polis geleceğini düşünüp doğru karar almış ama kişi başı 3 milyon verse görürdüm ben o polisleri. Dİrek emeklilik bileti. Artı bide 3 kişi faktörü de var. Kimin kabul edip etmeyeceği belli değil. Hepsinin hayır demesi kadar normal bir şey yok.

30
35
yanıtYanıtla
Bilmeden salla:

Kaç tane polisin emekli ikramiyesini gördün?:D allahım ya sabır :)))

yanıt2
yanıt0
TabiCanim:

Rüsveti kabul etmediler diye ödüllendirilmekmi?? SIZ HANGI ÇAĞDA YASIYORSUNUZ NEYAPMAMIZ LAZIM ALKISLIYALIMMI BIRDE TAKIM ELBISE GIYMISLER EMNIYET MUDURLERI HEDIYELERI GIDIN GARIBANLARA VERIN .

38
21
yanıtYanıtla
Gözü karnı dar insna cevap:

Gözün o kadar dar ki polise o kadar çok menfi duygular besliyorsunuz ki böyel ağzınınDam alev atıyorsunuz maalesf . 40 yılın başı polis bi ödül almış siz heöen göröbönö börön uazık lan size

yanıt4
yanıt4
kral:

zaman o kadar kötü olmuş ki normal olan bir hareket bile aşırı dürüst hale gelmiş bitirmişiz insanlığı yazık

48
7
yanıtYanıtla
seda:

böyle görev insanlarına ihtiyacı var bu güzel ülkemizin. tebrikler

36
1
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title