Haberler

Park yeri kavgasında cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı! Anne ne yaptıysa oğlunun katil olmasını engelleyemedi

Güncelleme:

Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün akşam saatlerinde araç park etme meselesi nedeniyle yaşanan cinayet güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Cinayet zanlısı şahsın annesinin oğluna engel olmak için uğraş verdiği ancak katil olmasını önleyemediği gözlendi.

Sürmene'de, Şenol Y. araç parkı nedeniyle tartıştığı iş yeri komşusu Kenan Aydemir'i tabancayla vurarak, öldürdü. Cinayet zanlısının kaçtığı olayda, cinayet anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay dün akşam saatlerinde Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesi'nde meydana geldi. Oto kiralama şirketi sahibi Kenan Aydemir ile komşu iş yerinin sahibi Şenol Y. arasında araç parkı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Şenol Y., Kenan Aydemir'i tabancayla 4 el ateş ederek yaralarken, Kenan Aydemir de silahla ateş ederek kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Şenol Y. olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Trabzon'daki cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı! Anne ne yaptıysa oğlunun katil olmasını engelleyemediKenan Aydemir

ANNE NE YAPTIYSA CİNAYETE ENGEL OLAMADI

Öte yandan cinayet anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kavga sırasında gürültüleri duyarak evinden aşağıya inen Şenol Y.'nin annesini oğlunu sakinleştirmeye ve kavgayı ayırmaya çalıştığı ancak oğlunun cinayet işlemesine engel olamadığı gözlendi. Olayı duyup gelen Kenan Aydemir'in arkadaşlarının panik halinde ortalıkta telefonla koşuşturduğu ve bazılarının da silahla Şenol Y.'ye ateş ettiği gözlendi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Trabzon'daki cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı! Anne ne yaptıysa oğlunun katil olmasını engelleyemediŞenol Y.

Trabzon'daki cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı! Anne ne yaptıysa oğlunun katil olmasını engelleyemedi

Trabzon'daki cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı! Anne ne yaptıysa oğlunun katil olmasını engelleyemedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sürmene Trabzon Haberler

500

Yorumlar (207)

TC:

Trafik magandalari, park mafyalari, kara cahiller. . . . . hep ayni hikaye. Merak eden baksin, dunyada Turkiye kisi basina dusen silah sayisinda kacicinci sirada ?

35
3
yanıtYanıtla
İDAM ŞART:

İDAM ŞART

29
8
yanıtYanıtla
ADMAN:

Caddeleri parsellemisler belediye filan denen birsey yok burasi dükkaninin önü dersinki cadde kendisine ait, 1 metre kaldirim var dükkanini kaldirima tasimis zaten gelip gecen nereden gececek adamlarin umurunda degil araclarina kadar hersey kaldirimda. Türkiyenin her tarafi ayni nereyi tutsan elinde kalir.

36
0
yanıtYanıtla
MEGALOMAN:

Yeni Türkiye; ismi var kendisi yok. . .

19
10
yanıtYanıtla
Ebuzer:

Ne oldu bize böyle, yazık çok yazık insan canı bu kadarmı değersiz , hesap günü yokmu, boynuzlu koyun boynuzsuzu darp etmişse hesabı sorulacağı gün ne yaparız can alıyorsun can yokmu artık bu toplumda hiç vicdan sekülerist dinsiz imansız bir toplum olmaya doğru kayıyor toplum. YARABBİ BİZE BİRLİK DİRLİK VER SABIR VER MERHAMET VER.

23
4
yanıtYanıtla
minnoş:

park yeri yüzünden millet birbirini öldürüyor nasıl birşey bu ?

24
1
yanıtYanıtla
yağmış memlekete:

psikopatlar ülkesi çok normal herkes kabadayı herkes mafya efendilik saygı sevgi yok bu ülkedede arama zaten uzun süre yaşamak istiyorsan tartışmalık durumlarda herkese sensin ağam tamam ağam paşam haksızda olsan sen haklısın diyeceksin yoksa yandın

yanıt0
yanıt0
Mcohen:

bu trabzonlularin alayi sekil showcudur zaten ne oldu. kendini polat zannediyor millet. su testisi su yolunda kirilir

19
2
yanıtYanıtla
Türkiye:

Öncelikle Allah rahmet eylesin kimse kimsenin kanını akıtmak istemez ve ayrıca .... ismi çismi ne olduğu belli olmayan yorum yazan İngiliz kırması Trabzon’da anket mi yaptın Polat mısın değil misin diye

yanıt2
yanıt1
bu gidiş hiç iyi degil:

Ulan tavuk öldürür gibi insan öldürüyorlar Hiç mi vicdanların titremiyor arkadaş bu millet kafayı yemiş Yahu Nasıl oluyor da öldürüyorlar Can akıyorlar Allah''ın verdiği canı Allah''tan başka kimse alamaz Gerçekten bu millet kafayı yemiş kudurmuş en ufak şeyde insan öldürüyorlar kadın öldürüyorlar çocuk öldürüyorlar tecavüz ediyorlar gerçekten Sözde Müslüman Özde Vahşi bir toplum içerisinde yaşıyoruz

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title