Haberler

Küçük Zeynep'in ölümü ailesini yasa boğdu: Benim babişkom geri gelmeyecek

Güncelleme:

Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kazada hayatını kaybeden 6 yaşındaki Zeynep Mira Güler, son yolculuğuna uğurlandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Zeynep'in babası "Gerçekten çok acı bir durum. Benim daha 5 buçuk, 6 yaşındaki çocuğum ölümü hak etmedi. Sorumluları kimse biz bunun peşini bırakmayacağız. 2 tane can. Küçük olay değil. Hele ki benim babişkomun ölümü. Bu kazanın bedelini herkes ödeyecek" dedi.

Mudanya Bursa Asfaltı Caddesi'nde geçen pazar saat 15.40 sıralarında, otomobiliyle ilerleyen Burak Ulga (28) yolun karşısına geçmek isteyen Fikriye Yeğit (56) ile torunu Zeynep Mira Güler'e çarpttı. Fikriye Yiğit ile Zeynep Mira Güler kazada öldü. Sürücü Berk Ulga emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

CANSIZ BEDENİ DEFİN İÇİN İSTANBUL'A GETİRİLDİ

6 yaşındaki Zeynep Mira Güler'in cenazesi İstanbul'a getirildi. Mira için öğlen vakti Bayrampaşa Altıntepsi Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye aile üyeleri ve yakınları katıldı. Törende çocuğun yakınları gözyaşlarını tutamadı. Zeynep Mira için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Zeynep Mira, törenin ardından Yeniayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

"KAZANIN BEDELİNİ HERKES ÖDEYECEK"

Yaşanan acı olay ile ilgili cenaze sırasında açıklamalarda bulunan Baba Burak Güler, "Gerçekten çok acı bir durum. Benim daha 5 buçuk, 6 yaşındaki çocuğum ölümü hak etmedi. Sorumluları kimse biz bunun peşini bırakmayacağız. 2 tane can. Küçük olay değil. Hele ki benim babişkomun ölümü. Bu kazanın bedelini herkes ödeyecek. Bazı şeyleri karartmaya çalışıyorlar. Onların peşindeyiz. Her şeyi biliyoruz. Alkol varmış. Bir tane bira içen adamdan 80 promil alkol çıkmaz. Verdiği ifadenin hepsi yalan. Biz hakkımızı savunacağız. Tabii ciğerimiz yanıyor. Benim babişkom geri gelmeyecek ama sorumlular da cezasını çekecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mudanya Bursa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

Haydar :

Yerlesim yerleri, 30km hiz yapabilirligi ile sinirlandirilmali, Okula servisler girmemeli, bir ögretmen, çocuklari tasiyan servise kadar eslik etmeli. Herkez trafik kurallarina uyarsa, hic kimse yakinlarini trafik kazasinda kaybetmez.

42
4
yanıtYanıtla
rap düelloları:

VE BU GİBİ OLAYLARDA ALKOL VARSA VERİLECEK CEZALAR EN AZ İKİ ÜÇ KAT ARTTIRILMALI, KAZA İÇİN ALKOL BAHANE OLMAKTAN ÇIKARILMALI...

yanıt60
yanıt1
Cool Black:

Trafik kurallarına 3 kere uymayan ve kural ihlali tespit edilen sürücülerin ehliyeti elinden alınmalı ve birdaha verilmemeli. Aracına da devlet tarafından el konulup ihale ile satılıp parası hazineye verilmeli.

1
1
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Hep söylüyoruz, şu içki bahanesi ortadan yasa ile kaldırılsın. Direk kasıtlı öldürmeden cezasının ölüm olması lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title