Haberler

Sason Kaymakamı, maskesiz vatandaşa resmen yalvardı: İnsanlar ölüyor, Allah rızası için maske takın

Güncelleme:

Vakaların arttığı Batman'da Sason ilçesinde koronavirüs denetimlerine katılan Kaymakam Abdullah Özadalı, maskesiz gördüğü iki kişiyi, "İnsanlar ölüyor, Allah rızası için maske takın" diyerek uyardı.

İçişleri Bakanlığı'nın 'Sağlık için, hepimiz için' sloganı ile 81 ilde başlattığı koronavirüs denetimi Batman'ın Sason ilçesinde Kaymakam Abdullah Özadalı'nın katılımıyla yapıldı. Kaymakam Özadalı, beraberindeki personellerle ilçedeki iş yerlerinde denetimlerde bulunarak, alınan koronavirüs önlemlerini kontrol etti. Denetim sırasında Kaymakam Özadalı, maske takmayan bir vatandaşa resmen yalvardı.

KAYMAKAM, MASKE TAKMAYAN KİŞİYE RESMEN YALVARDI

Kaymakam Özadalı, denetimleri sırasında yakınında geçen bir araçta sürücü ve yolcunun maske kullanmadığını fark edince aracı durdurdu. Kaymakam Özadalı, maske takmayanlara, "İnsanlar ölüyor, Allah rızası için maske takın" dedi.

Sason Kaymakamı, maskesiz vatandaşa sert çıktı: İnsanlar ölüyor, Allah rızası için maske takın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batman Sason Haberler

500

Yorumlar (4)

serkan:

Bence Kaymakam bey maskesini takmayanlara aynen şöyle diyecekti Aferin maskenizi takmayın birbirinize virüs bulaştırın bir an önce ölüp nalları Dikin bu dünyadan defolup gidin diyecekti Bence bu maskesini takmayan insanların sağlığını hiçe sayanlara acımamak lazım öldükleri zaman en fazla oksijen israflarından kurtulmuş oluruz

1
0
yanıtYanıtla
Almanya:

Bu virüs bu kadar tehlikeli ise maske takmak mı koruyor. Bu maskeleri satan ülkeler acaba içine korona virüsü bulaştirmadiklari ne malum? Amerikalıların kizilderelileri yok etmek için yardım amaçlı verdiği zehirli mikroplu battaniyeler gibi.

0
1
yanıtYanıtla
insan:

Allah akıl fikir versin diyeceğim de sen o aklı kullanamazsın ki bu kapasite ile .

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

SAYIN KAYMAKAMIM. ALLAH RIZASI DEDİN TAKALIM TAKMASINA DA MASKE ÜLKEMİZDE BİRAZ ABARTILMIYOR MU. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title