Haberler

Sivas Rektörü Terör Örgütü Üyesi Diye Dinlemişler

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü 'yasa dışı dinleme' operasyonu kapsamında sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen polislere adliye önünde aralarında polis yakınları da olan bir grup destek verdi.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü 'yasa dışı dinleme' operasyonu kapsamında sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen polislere adliye önünde aralarında polis yakınları da olan bir grup destek verdi. Adliye önünde bayrak açan grup adına konuşan gözaltına alınan polislerden eski İstihbarat Şube Müdürü F.A.'nın ağabeyi Mustafa Akpınar 30 yıldır siyasetçi olduğunu ve eski bir belediye başkanı olduğunu belirterek, "Bütün dosyayı 500 sayfalık dosyayı okudum. Şuanda içeride olanlara yöneltilen hiçbir ciddi suçlama yok. Tamamı hissi ve indi mütalaadan oluşan müspet delile dayanmayan suçlamalardır. Tahmin ediyorum hepsi serbest bırakılır ama hukuk varsa, adalet varsa, bir siyasi dava değilse hepsi serbest bırakılır. Eğer bahsedilen gibi bir siyasi davaysa adalet tecelli etmeyecektir. Konuyla alakalı olan gerek hükümet gerek adli mensuplar kimler varsa bunların sadece vicdanlarına danışmalarını istiyorum çünkü ellerinde hiçbir delil yok. Bu dünyadaki mahkemenin öbür dünyadaki mahkemeye göre çok kıymetsiz olduğunu hatırlatmak isterim. Burada görevini yapan Anadolu'nun temiz gençleri var başka hiç kimse yok" dedi.

'ÜNİVERSİTEDEKİ SOL ÖRGÜT YAPILANMASINI DİNLEDİLER'

Polislerin üniversitede faaliyet gösteren sol örgütleri dinlediğini iddia eden Akpınar, "Okuduğum raporda iki husus var. Bu hususlardan birisi aşırı sol örgütlerin üniversite içerisinde ki yapılanmalarını önleme, dinlemeleri yapmaktır. Üniversite içerisindeki DHKP-C örgütünün yuvalanmasını önlemek için dinleme yapmak. Bu zaten vazifeleri, bunu yapmazlarsa zaten vazifelerini yapmamış olurlar. İkinci önemli konu Türkiye'nin gündemini uzun zaman meşgul eden Madımak Olayları'nı araştırmak. Madımak Olayları'nın içerisindeki PKK uzantısını tespit etmeye çalışmak ve bunu tespit etmek buradan şu sonuç anlaşılıyor. Bu olay uydurulduğu gibi paralel meselesi değil bu olay PKK'nın ve DHKP-C'nin şu andaki adli yargı üzerindeki, idare üzerindeki tesirini göstermektedir. Şu anda bunların bir intikamı pozisyonundadır. Bunların örtülmesi davasıdır. Burada görev alan temiz insanlar vardır. O insanlara diyorum ki vicdanlarına danışın bu insanların içerisinden vatan haini çıkmaz" diye konuştu. Adliye önünde dua eden grup daha sonra dağıldı.

Mahkemeye sevk edilen 7 polisin mahkemedeki sorguları ise devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Mustafa Akpınar Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title