Haberler

Şırnak'taki Korucular, Kamuflajlı Elbise Giyecek

Terörle mücadele kapsamında Şırnak'ta görevli 6 bin 500 köy korucusu kamuflajlı elbise giyecek.

Terörle mücadele kapsamında Şırnak'ta görevli 6 bin 500 köy korucusu kamuflajlı elbise giyecek. Şırnak Valiliği'nin gönderdiği elbiseler, Beytüşşebap İlçesi'ndeki 1280 korucuya törenle teslim edildi.

Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen elbise dağıtım törenine Kaymakam Soner Karataşoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yılmaz Kırgel ile birlikte, ilçede görevli korucular katıldı. Toplam 18 kalem malzemeden oluşan yeni techizat ve elbiseler, Beytüşşebap'ta görev yapan köy korucularına dağıtıldı. Beytüşşebap Kaymakamı Karataşoğlu, köy korucuları için elden gelenin en iyisinin yapılacağını söyledi. Daha sonra elbiselerini teslim alan köy korucularına, yeni uygulama ile hazırlanan kimlik kartları da verildi. Koruculara verilen elbiseler ve kalitesi hakkında detaylı bilgi veren Kaymakam Karataşoğlu, şöyle dedi:

"Her birimiz; kaymakamı da, komutanı da, korucusu da, askeri de her birimiz görevlerinizi ifa ederken bu vatana, bu millete, bu topraklara sahip çıkmanın şuuruyla her zaman hareket edeceğiz. Sizler bu bölgede yıllardır mücadele veriyorsunuz. Bir fedakârlık yapıyorsunuz. Topraklarınızı kimseye vermemek üzere bir mücadele içerisindesiniz ve iyi ki sizler varsınız. Birçok şehit arkadaşımız oldu. Birçok arkadaşımız gazi oldu. Yani bugün görev sırası sizde ama ilçenizde kaymakam olarak görev sırası bizde. Belki bir gün sizler gibi bizler de elimize silahı alıp bu vatan için canımızı ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Tüm mücadelemiz korucularımızın daha huzurlu, daha mutlu, çocukları okula giderken, çocuklarının eğitimini düşünüp canını sıkmadan, çocuklarının geleceğini, devlete emanet ederek rahat bir şekilde görev yapmasını istiyoruz. İşte korucularımız için çocuk parasıdır, giyim kuşamıdır, korucularımızın özlük haklarının düzeltilmesidir, bunların hepsiyle hep beraber mücadele ediyoruz. " - Şırnak / Beytüsseba

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
title