Haberler

Sinop'ta Cumhurbaşkanlığı Seçim Kutlamaları

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açılması ile birlikte Sinoplular sokaklara döküldü.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açılması ile birlikte Sinoplular sokaklara döküldü.

Seçim sonuçlarını AK Parti İl binasında takip eden TBMM İçişleri komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Gençlik kolları, kadın kolları ve diğer parti mensupları saatler 20.45'i gösterdiğinde parti binasının önünde davul zurna ile kutlamalara başladı. Sinoplularında katılımı ile yaşanan kutlama sevinci bir anda büyüdü. Parti mensupları İl Başkanı Cenciz Tokmak'ı omuzlarına aldı. Daha sonra partililer ve Sinoplu vatandaşlar AK Parti İl Başkanlığı Önünden Uğur Mumcu Meydanına kadar davul zurna eşliğinde, Erdoğan tezahüratları ile birlikte yürüdü. Uğur Mumcu meydanında kutlamalara devam edildi. TBMM İçişleri komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ve vatandaşlar birlikte halay çektiler. Mehmet Ersoy yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Halkımızın AK Parti kadrolarına, AK parti politikalarına ve Ak Partinin büyük, öncü, müreffeh, demokrat, lider ülke, söz sahibi Türkiye, politika ve sloganlarına ne kadar yürekten inandığını bir kez daha gösterdik. İlk turda yüzde 53 civarında bir oy ile genel başkanımız, başbakanımız Türkiye Cumhuriyetinin 12. cumhurbaşkanı oldu. Sinop bu önemli yarışta hakkettiğimiz, inandığımız ve beklediğimiz desteği nihayet bu seçimde net bir şekilde ortaya koydu. Mazlumların sesi olmak, bütün garibanların çığlığı olmak adına vücut bulmuş bu partinin samimi kadroları 'da eninde sonunda sevinmeyi hak ediyorlardı. Bugün onlara bu sevinci ve haklı gurur yaşatan bütün Sinop'lu hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Sinop Milletvekili olduğumdan beri ilk defa oyun oynuyorum, halay çekiyorum, bu teşkilatın, bu kardeşlerimin bunu çok çok hakkettiklerine yürekten inandığım için böyle bir şey yaptım, hepsi ile gurur duyuyorum hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ise, "Bugün Türkiye tarihi günlerinden birini yaşıyor, bizde Sinop teşkilatları olarak bu tarihi güne Sinop Genelinde yüzde 61'in üzerinde destek olarak Recep Tayyip Erdoğan'a Sinop'un inandığını, Sinop'un arkasında olduğunu göstermiş olduk. Ben bu uğurda il yönetimdeki arkadaşlarımdan, ilçe teşkilatlarımdan, kadın kollarından, gençlik kollarından, mahalle teşkilatlarından, sandık başlarında görev alan arkadaşlarımıza kadar bu seçim sürecinde destek olan tüm Sinoplulara çok teşekkür ediyor ve hepsinden Allah razı olsun diyorum. Hedef 2023" dedi. Kutlamalar gece yarısına kadar sürdü. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan CENGİZ TOKMAK Ak Parti Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title