Haberler

SinemaTV'de ''Sonsuz Ölüm''

Güncelleme:

Paul Newman ve Robert Redford'dan tam 4 Oscar'lı bir başyapıt.

SinemaTV 1001 D-Smart 410'ncu kanalda, Teledünya 253'ncü kanalda ve aynı anda SinemaTV 1001 HD'de D-Smart 10'ncu kanalda ve Teledünya 247'nci kanalda izleyebilirsiniz.

BUTCH CASSIDY AND THE SUNDANCE KID

Tür: Macera

Yönetmen: George Roy Hill

Yapım: 1969

Oyuncular: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross, Strother Martin

Film, hem Raindrops Keep Fallin' on My Head adlı şarkısı hem de muhteşem finali ile sinema tarihinin unutulmazları arasında yer alıyor. Kolay yoldan para kazanma konusunda kimse Butch Cassidy'nin (Paul Newman) eline su dökemez. Tam bir tabanca sihirbazı olan Sundance Kid (Robert Redford) ile birlikte banka ve trenleri soymaktadır. Artık kanundan kaçmaktan yorulan iki kafadar Bolivya'ya gitmek üzere yola çıkar. Vahşi Batı'nın iki sempatik suçlusu için bu yolculuk, hesapta olmayan problemleri de beraberinde getirecektir.

Onların işi soygun yapmak

Şimdi Bolivya yolunda

Eğence ve macera bir arada

Yayın Saati : 20.00

Yayın Tarihi : 18 Ocak Cuma

Kaynak: Bültenler / Güncel

Robert Redford Katharine Ross D Smart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title