Haberler

SinemaTV'de Kafa Avcıları

Güncelleme:

Norveçli polisiye yazarı Jo Nesbø'nun çok satan kitabından uyarlanan film, ülkesinde gişe rekoru kırmış etkileyici bir gerilim.

SinemaTV D-Smart 7'nci kanalda, Teledünya 250'nci kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 407'nci kanalda ve Teledünya 244'ncü kanalda izleyebilirsiniz.

HEADHUNTERS

Tür: Aksiyon, Suç

Yönetmen: Morten Tyldum

Yapım: 2011

Oyuncular: Aksel Hennie, Nikolaj Coster-Waldau, Synnøve Macody Lund, Eivind Sander

Roger Brown (Aksel Hennie) Norveç'in en başarılı insan kaynakları uzmanı ve mükemmel bir 'beyin avcısı'dır. Lüks içinde yaşayan Roger, yaşam standardını devam ettirebilmek için sanat eseri hırsızlığı yapmaktadır. Bir galeri açılışında tanıştığı Clas (Nikolaj Coster-Waldau) bir iş için aradığı mükemmel aday olmanın yanı sıra çok değerli bir tablonun da sahibidir. Roger fırsatı hemen değerlendirmek ister ve en büyük vurgununu planlamaya başlar. Ancak kendini büyük bir belanın içinde bulması, uzun sürmez.

Headhunters 31.İstanbul Film Festivali Akbank galalarının çok iyi eleştiriler alan ender filmlerinden biri olarakta gösterilmiştir.

Lüks içinde yaşıyor

Sanat eserleri çalıyor

Büyük bir vurgun peşinde

Ama başı büyük belada

Yayın Saati : 19.00

Yayın Tarihi : 06 Mart Çarşamba

Kaynak: Bültenler / Güncel

Morten Tyldum D Smart Norveç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title