Haberler

Sındırgı'da 'Yaşadıkça Oku' Projesi Hayata Geçirildi

Güncelleme:

Nadir Güllü Sosyal Kültür, Eğitim ve Dayanışma Vakfı Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde okullara mini kütüphane ve kitap yardımı yaptı.


Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçeyi turizm alanında kalkındırmanın kaynaklarını ararken bir yandan da kültür seviyesini artırmak için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Yavaş'ın girişimleriyle Nadir Güllü Sosyal Kültür, Eğitim ve Dayanışma Vakfı 'Yaşam Boyu Okuyun' projesi kapsamında Sındırgı'da ki okulları kitaplarla donatıyor. Nadir Güllü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Güllü ve vakıf müdürü S. İmran Tolgacıoğlu, Sındırgı'ya bağlı Yüreğil mahallesinde bulunan İlkokula mini kütüphane ve kitap yardımında bulundu.

Sındırgı'ya bağlı Yüreğil mahallesine gelen Nadir Güllü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Güllü ve Vakıf Müdürü İmran Tolgacıoğlu öğrencilere baklava ikram etti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş;"bir milletin geleceğini tesissi ancak eğitime verilen değerle ölçülür. Neslimizin gelecekle alakalı daha sağlam gidebilmesi, memleketi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi yetişebilmesi için örnek bir proje ile İstanbul'dan geldiler. Nadir Güllü beyefendinin eşi ve baldızı iki kardeş, sağolsunlar Sındırgıya bir kütüphane ile başlayan eğitime destek projesi için buradalar. Sındırgımızda yeni bir kütüphane kazandırılması için tefrişatımız var. O çalışmaları da çok yakın bir zamanda sonuçlandıracağız. Kültüre destek verdiklerinden dolayı, eğitimimize katkı sağladıkları ve gelecekle ilgili kaygı taşıdıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yavaş'ın konuşmasından sonra Nadir Güllü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Güllü ise;"Eğitimle başlıyor bütün güzellikler, kültürler onlarla okunarak öğreniliyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişirken hertürlü konulardan bilgi olması için kütüphanede çeşit çeşit kitaplarla yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah onlarda okuyarak ilerde eğitimle ilgili daha farklı yollar alırız diye düşünüyorum. Başkanımıza da ben teşekkür ediyorum böyle bir güzel bir şey için bize vesile olduğu için" dedi.

İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise;"Eğitimle ilgili projeler ve yürütülecek çalışmalar son derece önem taşıyor. Eğitime verilecek destekle ülkemiz daha gelişecek ve daha da ilerleyecektir. Eğitime yapılan projeler insan yetiştirmeye yönelik projelerdir. Bu tarz projelerle ülkemiz 100 yılını kazanacaktır" dedi. Vakıf Müdürü Talgacıoğlu ise;"Yüce Rabbimizin ilk emri 'Oku' ayetinden yola çıktık. 'Yaşadıkça Oku' dedik. Sizlerde yadağınız sürece okuyup, okuduklarını anlatırsınız. Kütüphanemizde Dünya Kalsitleri, Eğitim İletişim, İslami Bilgiler, Aile Danışmanlığı, Öykü, Tarih ve Psikolojiden oluşuyor. Bunları çocuklarımızın okuması için hediye ediyoruz" dedi. Nadir Güllü Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Güllü ve Vakıf Müdürü S. İmran Tolgacıoğlu öğrencilere baklava ikram etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Sındırgı Yüreğil Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title