Haberler

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında bir tutuklama daha

Güncelleme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da sokak ortasında silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 kişi mevcutlu olarak ifadeye çağırıldı. Polis eşliğinde adliyeye getirilen şüpheliler, cumhuriyet savcısına ifade verdi. Şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 22'ye çıktı.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında 1 şüpheli daha tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 22'ye yükseldi.

2'Sİ EMNİYET MENSUBU 5 ŞÜPHELİ İFADEYE ÇAĞIRILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in sokak ortasında vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 şüpheliyi mevcutlu olarak ifadeye çağırdı. Polis eşliğinde Ankara Adliyesine getirilerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüphelilerden 1'i tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 1 tutuklama dahaEski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş

1 ŞÜPHELİ DAHA TUTUKLANDI

Savcılık, 4 şüpheli hakkında nöbetçi hakimlikten adli kontrol talebinde bulundu. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince sorgulanan şüphelilerden 1'i tutuklanırken, hakim, diğer 4 şüpheliyi adli kontrol şartıyla salıverdi.

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Soruşturma kapsamında daha önce 21 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sinan Ateş Ankara Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title