Haberler

Şırnak'ta Bomba Yüklü Araç Etkisiz Hale Getirildi

Güncelleme:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde vatandaşlar tarafından bulunan bomba yüklü araç, zırhlı araçlardan ateş açılarak etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesi'nde şüphelendiği otomobilin bomba yüklü olduğu ortaya çıktı. Bomba yüklü araç açılan ateşle imha edilirken, bölgede derin bir çukur oluştu.

VATANDAŞLAR ARAÇTA BOMBA DÜZENEĞİ BULDU

Edinilen bilgilere göre, saat 08.00 sıralarında vatandaşlar, Habur Sınır Kapısı yolu üzeri Başverimli beldesi yakınlarında terk edilmiş bir araç gördü. Araçtan şüphelenen vatandaşlar, camını kırarak açtıkları aracı kontrol etti. Aracın bagajında piknik tüpleri ile desteklenmiş bomba düzeneği bulan vatandaşlar hemen durumu polise bildirdi.

OLAY YERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olay yerine zırhlı araçlarla gelen polis, araç çevresine güvenlik şeridi çekti. Vatandaşlar da kendilerince önlem alarak yolu araç lastikleriyle kapattı. Vatandaşlara zırhlı araçtan anons yapan polis, bomba yüklü araçtan uzaklaşmalarını istedi.

8 SAAT BOMBA İMHA UZMANI BEKLENDİ

Daha sonra bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda asker gönderildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan askerler, yaklaşık 8 saat bomba imha uzmanlarının gelmesi bekledi.

ZIRHLI ARAÇTAN AÇILAN ATEŞLE PATLATILDI

Bomba yüklü araç, saat 16.00 sıralarında, zırhlı askeri araçtan ateş açılarak patlatıldı.

Patlamanın etkisiyle derin bir çukurun oluştuğu bölgedeki bazı bina ve elektrik direkleri hasar gördü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Habur Sınır Kapısı Başverimli Silopi Şırnak Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (35)

Adınızı Yazın:

Ateş açılarak imha edilmekle en güzeli yapılmış kutlarız. Artık askerimizi polisimizi kaçınılmaz durumlar hariç riske etmeye gerek yok.

62
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Evet keşke patlasa on onbeş kürt ölseydi diyenler beğensin

25
32
yanıtYanıtla
WANLI:

KEŞKE HAKAN VE AİLESİ ÖLSE BEYENSİN KÜRTLERE KURBAN OL

yanıt1
yanıt1
Ali can:

Saray uğruna ciğerler yanıyor Allah tüm evlatlarının acısını çigerine oturtsun

20
28
yanıtYanıtla
business:

Buzugune Saray Girsin

yanıt6
yanıt9
GÜVENLİK ZAAFİYETİ:

pkk ya oy verenler , onun her katliamına ortaktır. Hükümetide güvenlik zaafiyetinden dolayı kınıyorum.

34
6
yanıtYanıtla
ÖZETLE:

BAŞKAN OLAMAYAN RTE. MÌT ARACILIĞIYLA BÌR ÌKÌ YERDE TERÖR DÜZENLEDÌ. SAVAŞ BAŞLADI. MÌLLÌYETÇÌ OYLARA GÖZ KIRPIYOR AMA.SANA OY YOK EYY RTE. HESAP VERECEKSÌN.

15
18
yanıtYanıtla
Erhan:

Yav he je öyle öküz bu söyledğnze önce kendnz inanaın

yanıt0
yanıt0
DEVRAN:

ALLAH WEKBER BOMM BOMM TÜRKİYE GENE GİDİYOREEE

5
28
yanıtYanıtla
Küt böreği:

Türkiye senin gozune mi giriyore

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title