Haberler

'Silence İstanbul Hotels&Convention Center'a F&B Yöneticisi.

Güncelleme:

Ataşehir Merkez'de konumlanan; 2013 Mart sonu kapılarını açmaya hazırlanan Silence İstanbul Hotels& Convention Center bölgeye yeni bir soluk kazandıracak.

Kongre Turizminde bölgeye yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen ve sektöre oldukça iddialı giren Silence Istanbul Hotels & Convention Center, tecrübeli isimleri kadrosuna eklemeye devam ediyor. Ataşehir'in vazgeçilmeyecek noktalarından biri haline gelecek Silence İstanbul Hotels&Convention Center'ın F&B Yöneticiliği görevine Şahin Akgül getirildi.

1966 İstanbul doğumlu olan Şahin Akgül otelcilik sektöründeki çalışma hayatına 1984 yılında Taksim Sheraton Otel'de Yiyecek İçecek Departmanında başladı. Daha sonra sırası ile; 1985-1991 yılları arasında Taksim Divan Otel'de çeşitli bölümlerde tecrübe edindikten sonra, 1991 yılında Swissotel açılış ekibine katılarak, Captain, Headwaiter ve Banquet servis müdürü pozisyonlarında 2008 yılına kadar çalıştı. 2008-2010 yılları arasında Antalya Mardan Palace Otel'de Banquet Operasyon Müdürü olarak açılış ekibinde de bulunduktan sonra, 2010-2011yılları arasında Cratos Premium Hotel'de yine açılış ekibinde Yiyecek İçecek Müdürü, 2012 yılında İstanbul Maslak Sheraton Otel de Yiyecek İçecek Direktörü, 2012 yılında Antalya Kervansaray Kundu Beach Hotel'de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Deneyimleri ile Şahin Akgül, çalışma hayatına Silence Istanbul Hotel& Convention Center'da katma değer sağlayarak devam edecek. Akgül evli ve bir erkek çocuğu babası.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sheraton Otel Şahin Akgül Ataşehir Taksim Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Bakmadan Geçme

Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi? Onur belgesi ve üstün başarı belgesi nasıl alınır? Onur ve üstün başarı belgesi şartları neler? Borsa İstanbul bayramda açık mı? Borsa İstanbul bayramda işlem görüyor mu? Tokat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çorum'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bartın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Samsun'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Isparta'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Denizli'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Muğla'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı?
Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title