Haberler

Siirt İlkokul Öğrencileri Geri Dönüşüm Kostümleriyle Çevre Temizliği Yaptı

Güncelleme:

Siirt'in Kurtalan ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, geri dönüşüm malzemelerinden tasarladıkları kostümleri giyerek çevre temizliği yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı ve OPET Petrolcülük AŞ işbirliğiyle gerçekleştirilen Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Kurtalan 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kurtalan Tren Garı'nda çöp topladı. Okul müdürü Ahmet Kılıç, projenin çocuklara ve topluma çevre bilincini kazandırmayı amaçladığını belirtti.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde ilkokul öğrencileri geri dönüşüm malzemelerinden tasarladıkları kostümleri giyerek çevre temizliği yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile OPET Petrolcülük AŞ arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar Projesi kapsamında Kurtalan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kostümleri giyerek Kurtalan 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kurtalan Tren Garı'nda çöp topladı.

Okul müdürü Ahmet Kılıç, yaptığı açıklamada, çöp toplama etkinliğine öğrenci velileri ve öğretmenlerin de katıldığını belirtti.

Öğrencilere ve topluma çevre bilincini kazandırmayı amaçladıklarını belirten Kılıç, "Proje kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı park gibi yerlerde çevre temizliği yaparak, çevre kirliliği ve geri dönüşüm hakkında toplumun dikkatini çekmek istedik. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza tertemiz bir dünya bırakmak, toplumu bilinçlendirmek." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Ahmet Kılıç Demokrasi 15 Temmuz Kurtalan Siirt Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title