Haberler

Seyahatleriniz Varan Farkı İle Daha da Keyiflenecek!

Varan Turizm, 65. yılında da konuklarına sunduğu avantajlar dünyasını genişletmeye devam ediyor.

Varan, özellikle yoğun geçen yaz tatillerinde kendilerini tercih eden tüm konuklarına güvenli ve konforlu hizmet verebilmek için araç filosunu günden güne büyütüyor. En gelişmiş teknolojiye sahip 2011 model 30 araç Varan otobüs filosuna katıldı. Yeni araçlar çok yakın bir zamanda yolcularının hizmetinde olacak.

Varan yolcuları Setra tipi 416 GT- HD/2 model araçlarda GPRS erişimini destekleyen sistem sayesinde taşınabilir bilgisayarları ile kablosuz yerel ağ üzerinden internet erişimi sağlayabilecekler. Genişletilmiş ve 2+1 koltuk sistemine sahip Multimedya otobüslerde bulunan 4 kanallı koltuk arkası ekran sayesinde yolcular beğenilerine sunulan yerli ve yabancı filmleri izleyip, müzik dinleyebiliyorlar. Yolculara sunulan seçeneklerin dışında istedikleri filmleri izleyebilmeleri ve istedikleri müzikleri dinleyebilmeleri için koltuk arkası ekranlarda usb girişi bulunuyor.

Günümüzde iletişimin büyük önem taşıdığının bilincinde olan Varan yolcularının seyahatleri boyunca kesintisiz iletişim sağlayabilmeleri için internet bağlantısının yanında cep telefonu kullanma imkanı sunuyor.

Setra 416 GT-HD/2 teknik özellikleri :

· Geniş, ergonomik ve rahat koltuklarla keyifli bir seyahat imkanı sağlamaktadır.

· Kabin içinde her koltukta TV ekranı sayesinde yolcular kendi isteklerine göre kanalları ya da tercihe göre filmleri izleyip müzik dinleyebilmektedirler.

· Her türlü teknik donanıma (çift buzdolabı,çay/kahve makineleri) sahip mutfak sayesinde seyahat sırasında yolculara sıcak soğuk ikram yapılabilmektedir. Mutfak daha iyi hizmet verebilmek için genişletilmiş ve ikram sırasında yolcuları rahatsız etmemek için ortada yer almaktadır.

· Tavan setinin akıllı aydınlatma sistemi ve özel camları sayesinde kabin içinde çok daha ferah bir ortam sağlamaktadır.

· Bilgisayar kontrolü ile otobüsün önceden belirlenmiş hız limitini aşması otomatik olarak engellenmektedir.

· Özel şoför mahalli tasarımı ve bilgisayar sistemi ile ekranda tüm yol, performans ve muhtemel arıza bilgileri sürücüye aktarılmaktadır.

· Filtre sistemi ile dışarıdan gelen hava, zararlı gaz ve alerjik polenlerden tamamen arındırılmaktadır.

· Özel ayna düzeni, daha da genişletilerek aracın park halinde asgari yer kaplamasını sağlamaktadır.

· Yeni jenerasyon Euro 5 motoru hem güçlü, hem de çevre dostudur.

· İki katlı bagaj kompartımanı ile iki kat fazla bagaj taşınabilmektedir.

· Her koltukta bulunan emniyet kemeri ile daha fazla güven sağlanmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title