Haberler

Sevgi Gönül Kültür Merkezi, 15'inci Yılını Fazıl Say İle Kutladı

Güncelleme:

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nin (SGKM) 15. yılı çerçevesinde düzenlenen özel etkinlikte dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say yer aldı.

5 Kasım Perşembe akşamı düzenlenen etkinlikte Say, "Say Plays Say" albümündeki eserlerini, Mozart'ın 11'inci piyano sonatını ve Beethoven'ın 14'üncü piyano sonatını icra etti.

Çok değerli bir sanatsever ve vizyoner olan rahmetli Sevgi Gönül'ün destekleriyle Koç Üniversitesi bünyesinde kurulan Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), 15. yılını düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmak ve üniversitenin sosyal hayatına katkıda bulunmak amacıyla kurulan SGKM'nin 15. yılında dünyaca ünlü müzisyen Fazıl Say sahne aldı. Müzisyen, bundan 15 yıl önce de SGKM'nin açılış konserinde yer alarak kültür merkezinin ilk konserini veren sanatçı olmuştu.

Fazıl Say'ın konser repertuvarında Mozart'ın 11'inci ve Beethoven'ın 14'üncü piyano sonatı ve "Say Plays Say" albümündeki eserler yer aldı. Fazıl Say'ın eşsiz yorumu karşısında büyülenen müzikseverler, sanatçıyı dakikalarca ayakta alkışladı. Konserin ardından Koç Üniversitesi Rektörü Umran İnan sanatçıya bir plaket takdim ederek, teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Fazıl Say Mozart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title