Haberler

Şener Şen: Herkes Aklını Başına Toplasın

Güncelleme:

Eylemlere neden katılmadığı yönündeki soruya verdiği yanıtla bazı kesimler tarafından eleştirilen Şener Şen, "Bu cinnet halinden kurtulmazsak sonumuz iyi değil." dedi.

Almanya'da yaptığı açıklamada eylemlere niçin katılmadığını açıklarken, "Bunu sadece eylem yapan, hayatta başka hiçbir şey yapmayan, güzel film sevdalısı olmayanlara bırakıyoruz" diyen sanatçı Şener Şen, sözlerine açıklık getirdiği sayılan ifadeler kullandı. Şener Şen, "Bu cinnet halinden kurtulmazsak sonumuz iyi değil" dedi.

"HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN"

Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'a konuşan Şen, "Meğer ne kadar sevgisizmişiz... Meğer ne kadar hoşgörüden yoksunmuşuz... Halkına ileri demokrasiyi layık görmeyen iktidarlar yüzünden sıradan vatandaşlar benimle aynı görüşten değilsin diye birbirleriyle kavgaya tutuşuyorlar. Türkiye'de herkesin aklını başına toplaması lazım. Bu cinnet halinden kurtulmazsak sonumuz iyi değil" dedi.

ŞENER ŞEN NE DEMİŞTİ?

Anımsanacağı üzere, 20. Türk- Alman Film Festivali sırasında seyircilerin sorularını yanıtlayan Şen, bir seyircinin "Toplumsal eylemlere neden katılmıyorsunuz?" sorusunu "Oyuncunun ödevi, yaptığı filmlere hayat görüşünü yansımaktır. Bilfiil politikanın içinde olma, siyasetin içinde olma başka bir alandır. Bunu da sadece eylem yapan, hayatta başka hiçbir şey yapmayan, güzel film sevdalısı olmayanlara bırakıyoruz" diye yanıtlaması üzerine sosyal medyada eleştirilerin hedefi olmuştu.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER: LİNÇ ETMEYELİM

HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şener Şen ve Uğur Yücel'in bir filmle uyandırdıkları etki birçok siyasi faaliyetten fazladır. Candır ikisi de. Linç etmeyelim. Ettirmeyelim" diye yazmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Şener Şen Almanya Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

Türk sinema sever:

Adamsın be Şener. . Doğru yoldasın.

30
3
yanıtYanıtla
Ali canmobilWeb@haberler.com:

Gerçek usta budur işte gerisi yalancıdır

27
3
yanıtYanıtla
ademmobilWeb@haberler.com:

Sener sen gercek bir sanatcidir hic kimsenin dalkavuklugunu yapmaz tarik akan gibi yamuk insan degildir

21
6
yanıtYanıtla
Çınar öztürkmobilWeb@haberler.com:

Şener Şen gibi bu ülkede çok sevilen bir insanın bu yorumu yapması halkın ruh halini bir sanatı olarak okuması hem önemli hemde düşündürücü olması lazımdır doğru söylüyor vatanımız için dikkatli konuşmalı akıllı hareketler yapmamız.

27
0
yanıtYanıtla
AnadolumobilWeb@haberler.com:

Bu yorumu yazdım. Ama bi sor niye yazdım. Şener Şen sen köyde, şehirde, yaşlının gencin yani asıl milletin gönlündeki tahttasın. Sana dil uzatan hadsizler pırlantadan maşa kullanmayı dilemekteler. Ama bu pırlantanın sahibi biziz. Yani evinde sokakta işinde gücünde olan salak zannedilen yüce halk. Şener Şen bizimdir. Lütfen onu çamurunuza bulamaya kalkmayın

25
0
yanıtYanıtla
..:

AKP İNSANLARI KİNE NEFRETE SÜRÜKLÜYOR RANT UĞRUNA PARA KAZANMA UĞRUNA ARAPLARA BENZEDİK İYİCE ARAPLARDA GENELDE KİMSENİN KİMSEYE SAYGISI YOK AÇ GÖZLÜ PARA GÖZ HEPSİ SONUÇ GÖRDÜK ORTADOĞUYU OLAN FAKİRE OLDU BU AÇ GÖZLÜ PARA GÖZ İNSANLARIN YÜZÜNDEN ÜLKEYİ KİRLİ OYUNLARINA ALET ETTİLER CEMMAAT PARALEL DİYE GİDİYORLAR

9
16
yanıtYanıtla
batmandanMobil-ANDROID:

adamsin en azindan baska ulkelerin yalakasi degilsin vatanini seviyorsun

22
3
yanıtYanıtla
SAMSUN:

FUATAVNİ OKUYUN UYANIN

11
14
yanıtYanıtla
KARTALLMobil-ANDROID:

adamin hasii seni seviyoruzz komik adamm muhalefette kudursun herkesii capulcu sanmayinn

23
0
yanıtYanıtla
HayrettimMobil-IOS:

AKP nin okadar çok koyunu varki gözleri kor olmiş ampül bunların Gözünü kor etmiş abo

5
18
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title