Haberler

Şemdinli'deki Patlamanın Ardından

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde emniyet ve hükümet konağına yapılan bombalı saldırıda zarar gören esnaf yaralarını sarmaya çalışırken, hasar gören hastane ise kullanılamaz hale geldi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde emniyet ve hükümet konağına yapılan bombalı saldırıda zarar gören esnaf yaralarını sarmaya çalışırken, hasar gören hastane ise kullanılamaz hale geldi.

Şemdinli'de dün akşam saatlerinde bomba yüklü aracın patlatılmasıyla en büyük zararı esnaf ve Şemdinli Devlet Hastanesi binası gördü. İlçenin tek hastanesi olan devlet hastanesinin başta lojmanları, acil servis, yeni doğan ünitesi, ameliyathane, yoğun bakım ve diyaliz servislerinin kapı ve pencereleri patlamada zarar gördü. Hastane personeli servislerde temizlik çalışmasına başlarken, Şemdinli Belediyesi temizlik ekipleri ve iş makineleri ise ilçede zarar gören esnaflara destek verdi.

Şemdinli Belediyesi eş başkanları Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız, esnafı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Patlamanın yaşandığı alana gelen İlçe Kaymakamı Murat Öztürk ise, zarar gören vatandaşlara ve esnafa 'geçmiş olsun' dileğinde bulunarak, "Bunu yapanları lanetliyoruz. Gerekli bütün inceleme emniyet güçlerimiz tarafından en ince ayrıntısına kadar sürecektir. Bütün Şemdinli'ye geçmiş olsun" diye konuştu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Devlet Hastanesi Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title