Haberler

Selendi'de Taşkın Önleyici Çalışmalar Değerlendirildi

Manisa’nın Selendi ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Manisa Valiliği koordinasyonunda oluşturulan heyet, ilçede benzer durumların tekrarını önlemek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Manisa Valiliği koordinasyonunda oluşturulan heyet, ilçede benzer durumların tekrarını önlemek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa'nın Selendi ilçesinde 16 Haziran 2018 tarihinde meydana gelen doğal afet sonrasında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in talimatı üzerine konuyla ilgili bir heyet oluşturuldu. İlçe yönetimi ve ilgili kurumların yer aldığı heyet, yetki ve sorumluluk alanları dahilinde iş bölümü yaparak benzer durumların yaşanmasını önlemek adına çalışmalarına hızla başladı. Bu kapsamda son olarak, Vali Yardımcısı Volkan Köksal başkanlığında Selendi Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda bir toplantı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Köksal, amaçlarının riskli alanları belirlenerek işbirliği içerisinde önlem geliştirmek olduğunu ifade etti. Taşkın önleyici imalatlar ve diğer çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantının ardından sahaya inilerek yerinde incelemeler gerçekleştirildi. İncelemeler sonrasında Başkan Dumlupınar'ın makamında ilçede yürütülen çalışmalar görüşüldü.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, "İlçemizde yaşanan felaket sonrasında yaraları hızla sarmak ve olası felaketleri önlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Manisa'mızda görev yapan tüm kurum ve kuruluşlar olarak el ele vermiş vaziyette çalışma ve incelemelerimize devam ediyoruz. Hepimizin farklı sorumluluk alanları var ve bu doğrultuda üzerimize düşeni fazlasıyla yaparak bölgedeki vatandaşlarımıza en güvenli yaşam ortamını temin etmek için yoğun mesaimizi sürdüreceğiz" dedi.

Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp ile Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar'ın da yer aldığı toplantıya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak'ın yanı sıra Devlet Su İşleri (DSİ) ve Karayolları 2. Bölge Müdürlükleri ile Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Şube Müdürlüğü yetkilileri ile Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ teknik personeli katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Mustafa Hakan Güvençer Selendi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title