Haberler

Şehit Bakım Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın'ın İsmi Verilen Park Törenle Açıldı

Afyonkarahisar'da askeri birlikteki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Bakım Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın'ın adı memleketi Balıkesir'de bir parka verildi.

Afyonkarahisar'da askeri birlikteki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Bakım Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın'ın adı memleketi Balıkesir'de bir parka verildi. Bigadiç Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Bakım Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın Parkı törenle açıldı.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde belediye tarafından yapılan Şehit Bakım Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın Parkı'nın açılış törenine; Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmethan Doğan, Cumhuriyet Savcısı İsmail Özsoy, Meslek Yüksekokul Müdürü Bülent Duman, İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz, Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın'ın annesi Hatice, eşi Nalan ve kızları Sudem Apaydın, şehidin yakınları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, gaziler, muhtarlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ve büyük ilgi gören parkın açılışında konuşan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, "Dört buçuk yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bir kendime güvendim, bir halkıma güvendim. Yaptığım bütün işleri sizin ve ilçenin yararını gözeterek yapıyorum. Bugüne kadar ilçemizin çeşitli noktalarında hizmet sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Bunların içinde belki de en anlamlısı, şehidimiz Hüseyin Apaydın'ın ismini yaşatmak için park haline getirdiğimiz burasıdır. Ruhu şad olsun" dedi.

Şehit Bakım Uzman Çavuş Hüseyin Apaydın ailesi adına bir konuşma yapan eşi Nalan Apaydın ise duygulu anlar yaşadı. Şehidin eşi Apaydın, "Şehidimizin adıyla bugün bir araya geldik, aile olarak biz bu parka şehidimizin adının verilmesinden son derece mutlu olduk. Bigadiç Belediye Başkanımız Mustafa Göksel'e şehidimizin adını ölümsüzleştirdiği için yüreğine ve emeğine teşekkür ediyorum. Biz mutlu olduk Rabbim de sizleri mutlu etsin" dedi.

Konuşmaların ardından parkın açılış kurdelesini kaymakam, belediye başkanı, jandarma komutanı, cumhuriyet savcısı, şehidin annesi Hatice Apaydın, eşi Nalan Apaydın ve kızı Sudem Apaydın birlikte kesti. Açılışın ardından Bigadiç Belediyesi tarafından mevlit okutularak katılımcılara pilav, ayran ikramında bulunuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Göksel Balıkesir Bigadiç Politika Güncel Haberler

title