Haberler

SEDAŞ Genel Müdürü Kadıköy Mahallesinde

Güncelleme:

Trafonun yeri, vatandaşların ve Kadıköy Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım'ın yoğun uğraşları üzerine değiştiriliyor.

Kadıköy Mahallesi Güvercin sokakta bulunan 23 Nisan parkındaki trafonun yeri, vatandaşların ve Kadıköy Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım'ın yoğun uğraşları üzerine değiştiriliyor.

Mahalleli tarafından şu anki yerinin başta zaten yanlış olduğunu, tam yolun kenarında olması sebebiyle arka tarafının sote kaldığını, akşam saatlerinde serseri tayfası, trafonun yaptığı sote alanda içki içip, bağırıp çağırdığını, hatta ve hatta kızlı erkekli grupların uğrak yeri olduğunu söyledi. Uzun zamandır sıkıntı yaşayan mahalleli, sorunu Muhtar İsmail Hakkı Yıldırım'a ve Belediye yetkililerine bildirdi.

Muhtar Yıldırım kendisine iletilen sorunu en son İzmit Belediyesi Meclis Toplantısında dile getirdi. Bunun üzerine Sedaş Genel Müdürü Yunus BEKİRCAN, beraberinde getirdiği Mühendislerle birlikte sorunlu trafonun bulunduğu 23 Nisan Parkı'na gelerek inceleme yaptı. Yunus Bekircan'a mahalleli ve Muhtar İ.Hakkı Yıldırım'da eşlik etti ve sorunu ileterek trafonun yer altına alınmasını istediler.

Sedaş Genel Müdürü Yunus BEKİRCAN trafonun yer altına alınması için 30.000 KW gücünde olması gerekiyor. Mevcut trafo 15.000'lik olması sebebiyle yer altına almak yerine daha uygun bir yere taşımayı önerdi. Bunun üzerine hep birlikte yer keşfi yaptılar ve parkın en arkasında oyun gruplarının arkasındaki yerin uygun olacağına karar kıldılar. Mühendislerine hemen talimat veren Bekircan, en yakın zamanda yeni yerine taşıyacaklarını söyledi.

Muhtar Yıldırım, ayrıca Bekircan'a aydınlatma olmayan dar sokaklarında elden geçmesini istedi ve Bekircan'dan söz aldı. Mahalleli ve Muhtar Yıldırım, Sedaş Genel Müdürü Yunus BEKİRCAN'ın yakın ilgi ve alakasından çok memnun olduklarını kendisine ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Yıldırım 23 Nisan Kadıköy Sedaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title