Haberler

Sedaş 10 Aileye Ödül Verecek

Güncelleme:

'Enerjimi verimli kullanıyorum, kazanıyorum, ülkeme de kazandırıyorum' isimli yarışma projesine SEDAŞ'ın web sayfasından yapılan başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor.

SEDAŞ ( Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.), web sayfasından başvuru yapan ve en verimli elektrik kullanan 10 aileye ödül verecek. SEDAŞ öncelikle çocukların bilinçlendirilmelerini hedeflerken, ailelerdeki öğrencilerin bu konuda motivasyonunu önemsiyor. Elektrik kullanıcıları başvurularını abone numaraları ile 20 Aralık 2017 tarihine kadar yapabilecek.

BİLİNÇLENDİRME KAMPANYASI

Gelişmiş ülkelerde enerjiyi verimli ve tasarruflu kullanmanın sosyal bir sorumluluk olarak hayata geçirildiğini belirten SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Ülkemizde enerjinin verimli kullanılması geçmişten bu yana ülke ve enerji politikası olarakta sürekli üzerinde durulan ve teşvik edilen bir konu. Tüketicilerin ve özellikle gençlerin bilinçlendirilmesine katkı sağlamak ve bu konuya SEDAŞ olarak dikkat çekmek istiyoruz" dedi. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce'deki mesken abonelerinin katılacağı 'Enerjimi verimli kullanıyorum, kazanıyorum, ülkeme de kazandırıyorum' isimli projede, elektriği en verimli kullanan ve elektrik tüketiminde 2016'ya göre 2017'de bu şekilde verimlilik ve tasarruf sağlayan, ilk 10 aileye ödül verilecek.

SEDAŞ WEB SAYFASINDAN BAŞVURU KOLAY

Verimliliğe dikkat çekmek ve tüketicileri bilinçlendirmek üzere, başlattığı bu kampanya ile SEDAŞ, bir ilki daha gerçekleştirerek örnek bir uygulamaya imza atıyor. Kazananlara yarışma için belirlenen elektrik bedelleri ödül olarak verilecek. SEDAŞ yarışma başvurularını kağıt israfını önlemek üzere www.sedas.com web ana sayfasından alıyor. Bu sayfaya girenler, "Enerjinin Verimli Kullanılmasına Ait Önerileri", "Yarışma Hakkında Detaylı Bilgiler Rehberini" ve "Yarışma İlanı Posterini" bu sayfada görebiliyor.

CAZİP ÖDÜLLER ENERJİ BEDELİ

Projeye dâhil olmak isteyen tüketicilerin mesken aboneliği olması ve ailesinde en az bir öğrenci bulunması gerektiğine dikkat çeken Bekir Sami Güven bilgi verirken, "2017 yılında elektriği 2016 yılına göre en verimli kullanan ilk 10 aileden 1'inci ailenin 3.000 kilovatsaat, 2'nci ailenin 2.000 kilovatsaat, 3'üncü ailenin 1.000 kilovatsaat, 4'üncü ve 5'inci ailenin 500 kilovatsaat, diğer ailelerin ise 200 kilovatsaatlik elektrik tüketimlerini SEDAŞ üstlenecek ve bedeli ailelere ödenecek. Bireysel kullanıcıların, ailelerin ve öncelikle geleceğin mimarları çocukların bilinçlenmelerini hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bekir Sami Güven Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title