Haberler

Seçimler Öncesi Çalışan Tek Parti: Ak Parti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi AK Parti mahalle mahalle gezilerini sürdürürken diğer partilerin suskunluğu halkın dikkatini çekiyor.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri tüm Türkiye'de gündemi belirlerken, Urfa'da ise seçim öncesi çalışma yürüten tek parti AK Parti oldu. Parti il yönetimi tüm ilçe teşkilatları ile birlikte mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürürken, MHP ve CHP sessizliğini koruyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Yönetimi Şanlıurfa'daki odaları ziyaret ederek cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez başkanlığındaki heyet Şanlıurfa Ziraat odasından başladığı destek ziyaretlerine Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'yle devam etti.

Heyet daha sonra Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Memur-Sen Şanlıurfa Şubesine destek ziyaretinde bulundu.

Eğilmez başkanlığındaki AK Parti heyeti Ramazan Ayı'nda silahlı saldırıya uğrayan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı'ya hem geçmiş olsun hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek talebinde bulundu.

AK Parti heyeti son olarak Hür Dava Partisine (Hüda Par) destek ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
Odalardaki ziyaretlerde, oda başkanları AK Parti heyetine Cumhurbaşkanı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a da destek sözü verdiler.

GÜNDEMDEKİ SORUNLAR BİR GÜNDE ÇÖZÜLECEK SORUNLAR DEĞİL

Ziyaretlerin ilk durağında Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu'nun AK Parti heyetine ilettiği çiftçi sorunları ile ilgili olarak konuşan Av. Eğilmez, sorunların çözümü için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi. Eğilmez, "Tabi, ziyaretimizde çiftçilerimizin sorunlarını dinledik ve bu sorunları gerekli yerlere de ileteceğiz. Ancak bilindiği gibi gündeme gelen sorunlar bir günde çözülecek sorunlar değildir. Ancak gündeme gelen ve bizlere iletilen konuları takip edeceğiz' şeklinde konuştu. Çiftçilerin elektrik kesintileri ile karşı karşıya kaldığı sorunların farkında olduklarını ancak çözümü için takipte olduklarını belirten Eğilmez, çalışmaların sürüdüğünü söyledi.

'BU KEZ CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN DESTEK İSTİYORUZ'

Ziyaretlerin bitiminde ziyaretleri değerlendiren İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa'da bulunan oda başkanları ve odalara bağlı esnafların sorunlarıyla her zaman ilgilendiklerini söyledi.

10 Ağustos günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimi için odalara destek turu yaptıklarını söyleyen Eğilmez, "Bilindiği gibi önümüzde bir Cumhurbaşkanı seçimi bulunuyor. Her seçimde bizlere çok büyük destek veren Odalarımızın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz. Ayrıca Şanlıurfalıların da Başbakanımıza sevgisi büyüktür. Bu sevginin seçimde yine desteğe dönüşeceği kanaatindeyim" diye konuştu.

Oda ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcıları Ömer Avcı, Emin Demirkol ve Süleyman Hışmanoğlu katıldı.

HALİLİYE KÖY KÖY GEZİYOR

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı, köy köy mahalle mahalle gezerek halkın desteğini topluyor.

Tanıtım ve Medya kapsamında el broşürleri, tanıtıcı Cdler, araç giydirmeleri, araç ön ve arka cam yapışkanları ve anons araçlarının günler önce hazırlığını tamamlayan Haliliye ilçe teşkilatı aynı zamanda sandık kurul çalışmalarına önem veriyor. 136 kırsal mahalle muhtarı ve 32 merkez mahalle muhtarına Erdoğan'ın fotoğrafını, muhtarların makamlarına giderek tek tek sunan teşkilatın çalışmaları devam ediyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Halliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, "Başta Av. Ahmet Aksoy başkanlığında kurduğumuz ilçe seçim koordinasyon merkezimize fedakar çalışmaları için teşekkürü bir borç bilirim. SKM mizin programı çerçevesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan devamlı sahada olan, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Urfalı hemşerilerimizin Recep Tayyip Erdoğan'a olan muhabbeti gücümüze güç katıyor. Allah'ın izni ve milletimizin duası ile Adayımız sn Recep Tayyip Erdoğan bu memleketin 12. Cumhurbaşkanı olacaktır. Buna inancımız ve güvenimiz tamdır. Allah tüm Ak kadroların gücünü arttırsın, yeni Türkiye'nin şekillenmesinde büyük önem arz eden bu seçimde bizleri mahçup etmesin. Ayrıca halkımızdan seçmen kartlarını muhtarlıktan almalarını ve seçimlerde vatandaşlık görevlerini yapıp mutlaka oy kullanmaları gerektiğini hatırlatırım. Tarafımızı belirleyip partilerin ittifakı değil milletin ittifakı ile çatı adayına cevap verelim'' şeklinde konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan YUSUF EĞİLMEZ Ak Parti Türkiye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title