Haberler

Sarıkamış'ta Gençler Sporla İç İçe Olacaklar

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kent merkezinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan tesislerde incelemelerde bulundu.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kent merkezinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan tesislerde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Sarıkamış Spor Lisesinde yapımı devam eden tenis kortu inşaatını gezen Karaman, Okul Müdürü Mehmet Kutay Cengiz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaman, daha sonra İnönü Mahallesi şehir stadı yanında yapılan halı saha inşaatını gezerek yüklenici firma yetkilisiyle görüştü.

Sarıkamış'ta yalnızca kayakla ilgili spor branşları için değil sporun diğer dalları için de tesisler yapıldığını belirten Karaman, "İlçemize yakışan modern spor tesisleri için kolları sıvadık. Kaymakamlık olarak çocuklarımızın, gençlerimizin sporla iç içe olması için büyük çaba gösteriyoruz. Tenis, voleybol, futbol gibi bir çok spor dalında çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah önümüzdeki yaz döneminde bunun meyvelerini göreceğiz" dedi.

Kaymakam Karaman'a AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf İzzet Karaman Sarıkamış Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title