Haberler

Sarıgül yeni video yayınladı ama bu sefer kimse anlamadı

Güncelleme:

31 Mart Yerel Seçimlerinde Demokratik Sol Parti'nin Şişli Belediye Başkanı adayı olan ancak yüzde 28, 89 oy alarak, CHP'nin yüzde 48, 49 ile birinci olan adayı Muammer Keskin'e belediye başkanlığı yarışını kaptıran Mustafa Sarıgül, CHP'den sonra DSP'den de ayrılarak kendi partisini kurmuştu.

Türkiye Değişim Partisi adı altında çalışmalarına devam eden Sarıgül, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya çalışıyor.

SON VİDEOSU DA GÜNDEM OLDU

Sarıgül'ün, Tik Tok hesabı üzerinden yayınladığı videolar da sosyal medyada zaman zaman gündem oluyor. TDP Genel Başkanı Sarıgül daha önce şarkı söylerken ve havayı avucunun içine aldığı anları takipçileriyle paylaşmıştı.

Sosyal medyada çok konuşulan bu videoların ardından Sarıgül'den bir video daha geldi. Ancak sosyal medya kullanıcıları, Sarıgül tarafından son yayınlanan videodaki mesajı anlama konusunda güçlük çektiklerini belirtti.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, son yayınladığı videoda elleri çenesinde olarak kafasını sağa ve sola çeviriyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Sarıgül Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (2)

Boray Borton:

Belediye başkanıyken 500 Milyon dolar Değerindeki dokuz taşınmazı 1- 2 TL karşılığı dağıttıktan yıllar sonra acaba çok pahalı satıp kul hakkına mı girdim diye öz eleştiri yaparken yakalanmış kameraya...

1
1
yanıtYanıtla
Batuhan Erol:

Yazarın anlatmak istediği :) "Çok önemli biriyim ,siz farkında değilsiniz ama ben önemli işleri bu şekilde çözüyorum diyor."

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title